Dlatego jak ma być wyścig kliknięć, a będzie to wolę nabić temu który napisze najprzychylniej choć nieprzychylnie, najrzetelniej choć nierzetelnie lub najbardziej przyłoży się do tematu. Taka moja wizja sterowania kierunkiem pracy mediów. Ale oczywiście to moje prywatne zdanie - przepraszam, nie pomyślałem wrzucając tekst tutaj.
Edit:
Kocur napisał(a):

|
Odpowiedz sobie sam na pytanie jakiej informacji oczekujesz i poszukujesz?.
|
Żadnej. J.w.
Edit 2:
OT:/
Dwa następne teksty DP: '
Zamiast chuliganów policja chce ukarać wszystkich kibiców Wisły" "
Policja woli nagrywać niż interweniować"
Oba kpią z pomysłu delegalizacji SKWK i nieporadności policji. DP jest znacząco 'lepszy' niż GW.
Aby nie rozmywać - jest szansa że wszystko rozejdzie się po kościach, jeśli tylko nie będzie jakiejś następnej 'akcji'. W tekście DP:
Cytat:
|
Komentarza unika Jacek Bednarz, prezes piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA. - Wokół tej sprawy wszystko dzieje się bardzo szybko. Musimy spokojnie przeanalizować ostatnie wydarzenia - mówi za niego rzecznik Maksymilian Michalczak.
|
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA