Kocur napisał(a):

Co jest znośne
|
Dobrze, nazwijmy rzeczy po imieniu - niesymetryczne, rażące czy stronnicze. generalnie 'niepozytywne'.
Natomiast moim zdaniem jest jakieś światełko w tunelu - jest to podsumowanie tego co do tej pory znalazło się w prasie. Pierwszy raz zadał sobie ktoś trud by przedstawić komukolwiek osoby o których się mówi - nie per 'bandyci' czy 'prezesi' ale przedstawić jakieś ich życiorysy. W porównaniu z tekstem w GW - przepaść. Jeśli mam wybierać spośród artykułów na ten temat które do tej pory pojawiły się w prasie wybieram ten. Innych, lepszych, nie znalazłem.
Jeśli masz jakiś rzetelniejszy przykład prasy na temat ostatnich zdarzeń (tylko nie wiślackiej czy kibicowskiej) - podrzuć. Z przyjemnością 'kliknę'.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA