aNouc napisał(a):

to wislaportal to taki sportowy onet.. nie wiem czy taka ogarnieta strona, w zasadzie zero informacji kibicowskich, uswiadiamiania czytajacych co i jak wyglada. czesto jednostronnicze newsy (sami przeciez publikowali jakies wpisy kibicow, - zeby lapac bandytow, skwk, bluzgi, matki z dziecmi chuligany i lyse kark niszcza klub)
czy byly u nich jakiekolwiek informacje o restauracji, nowej sekcji, silowni, o tym, ze te osoby ktore teraz zrezygnowaly z wlasnych pieniedzy finansowali TS Wisla, wyprowadizli klub na prosta? przedstawiali o co chodzo dokladnie w sprawie "zlotowka od biletu", zamieszczali wpisy o zbiorkach na oprawy itd ? nigdy nie widzialem. Za to zawsze cytowali jakies gazety, fakty itp ktore oczywiscie wbijaja bolce w kibicow, SKWK i cala otoczke.
Nie bylo uswiadamiania, informowania, no to wychowali sobie takie miekkie pyty, ktorzy teraz nawet nie wiedza kim jest Piotr Wawro (mylą go z Miskiem ), ze nie wspomne o tym, ze 90% z nich nigdy nie bylo na terenach TS Wisla a polowa z nich nie wie pewnie gdzie sie znajduje hala Wisly.
Glupota jaka tam jest wypisywana.. dno. to jest najlepsze, ze 3/4 tych ludzi nie wie gdzie jest hala Wisly, ale najwiecej maja do powiedzenia w sprawach TS-u .
Niech sie zajma S.A i Bednarzem, a od TS-u sie odpie.rdolic bo oni nigdy temu klubowi nie pomogli, w przeciwienstwie do Roberta Szymanskiego czy Piotra Wawro (ten w 100% finansuje futsalowa druzyne Wisly ze swoich pieniedzy, tak zeby TS Wisla nic nie placilo za co dostal prezstizowa nagrode od gminy Krakow "przyjaciel sportu", ale na wislaportal przeciez i tego nie wiedza).
Bardzo zle sie dzieje, rezygnuja i zawieszaja dzialanosc osoby i struktury ktore jak nikt inny pomogly Wisle.
Jedno jest pewne, odpuscic sobie z chodzeniem na S.A i trzymac sie z dala od stadionu, czas by zajeli sie tym ci z wislaportal, niech ich leja w mordy przyjezdni, kroja ze wszystkiego, robia w chuja dzialacze, wprowadzaja zakazy stadionowe za odpalenie papierosa, sektory zajmowala policja, nie bylo opraw, dopingu, niczego, ciekawe jak dlugo pociagna. Niczego przeciez nie wywalcza bo to tylko internetowe szczurki, wszyscy ich beda naciagac i krecic na nich waly jak leci. Nawet jak widzimy pod stadionem, ze jakas ekipa szlaja sie na kozaka pod kasami i leje tych z wislaportal i innych co napie.rdalaly na SKWK to przyklasnąc jeszcze i sie nie wcinac w to. My sobie siedzimy w ogrodku u Wislakow i za 10 min idziemy na hale wspierac sekcje TS Wisla. Niech sie szlajaja obce ekipy po ich sektorach i robia co cha. My robmy wszystko zeby wspierac TS Wisla i ludzi tworzacych ten klub. Nas na stadionie nie ma i nie mamy nic wspolnego z tym co tam sie dzieje.
Kabaret sie zacznie jak grajki zaczna gorzej grac (co jest nieuniknione przy tym jak SKWK i grupy kibicowskie wycofaja sie z "zycia stadionowego) zero organizacji, jedno wielkie gowno, wtedy sie zacznie eldorado. Czekam na miny tych wszystkich po.......encow ktorzy obrzucali gownem tych ktorych nie powinni. Wtedy zrozumieja co stracili..
|
Bardzo ciekawie to opisałeś. Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora z portalu który przytoczyłeś. Mnie nie interesują proste hasełka a przyznam że po wielu latach mam tego dość... Jestem zmęczony takim słodkim p...niem. Opisujesz sprawę bardzo populistycznie ( nie zrozum to w kategoriach politycznych) Nie zgadzam się z pewnymi działaniami które podejmowane są i były wcześniej. Bardzo cenię sobie osoby które działają i mają swoje ideały. Rozgraniczenie na TS WISŁA i WISŁA S.A - heh, spory błąd w PR.
W zasadzie to napisałem taki bełkot, nie chcę dyskutować bo to nie ma sensu. Każdy będzie miał inne zdanie na temat ludzi którzy powinni pracować dla WISŁY. Niech historia pisze się na nowo.