Grantar napisał(a):

To dlaczego poprzednie dwa sezony z takimi zawodnikami jak Melikson i kupą duzo droższych nich obecni nawet nie powąchaliśmy podium ?
Myślę o akcjach skierowanych do sektora rodzinnego oraz mlodzieży
|
Bardziej chodziło mi o to, że w naszej lidze przez pół roku można walczyć o utrzymanie, żeby potem być na podium, lub sytuacja całkiem odwrotna patrz Śląsk.
A co do naszej kadry z przed 2 sezonów- Melikson grał dobrze tylko w 1 sezonie, później był jak rozkapryszone dziecko, poza tym, Francja zweryfikowała że wielką gwiazdą nie jest ( oczywiście nie neguje tego, że jak na polskie warunki, jeżeli tylko był dobrze przygotowany i miał chęci to zjadał technicznie naszą ligę, jednak nie był na takim poziomie jak Uche) A reszta naszej drużyny ma która miała ciągnąc naszą drużynę to głównie niewypały albo emeryci.
A o jakich akcjach mówisz? O takich, że raz na jakiś czas z łaską w Strefie Kibica ktoś się pojawił podpisać kartki lub ktoś kontuzjowany przyszedł na sektor rodzinny?
Przypomnij sobie jak klub traktował dzieci ze szkół podczas ostatniego protestu, gdzie SKWK zawiesiła chwilowo tę działalność, a jak to wyglądało gdy zajmowały się tym odpowiednie osoby?
Klub tak wspiera młodzież i dzieci, że w odwiedziny do szpitali jeżdżą zawodnicy futsalu i koszykarki, bo w klubie wszyscy są przemęczeni, a góra uważa, że nie można ich przemęczać. Dlaczego jak były takie akcje bodajże rok-dwa lata temu (mogę się mylić) to na takie akcje najczęściej jeździł opluwany tutaj nagminnie Czekaj? Bo mu zależało