!!IRIVER!! napisał(a):

Ruch akurat to jest zespół, który jeśli tylko ma DOBREGO jak na ligowe warunki trenera, to potrafi działać bardzo wiele. W ostatnich 4 latach dwukrotnie na pudle, czyli - he he - tyle co my. Oczywiście, że w ostatnich 15 latach ten klub przeżywał różne historie, ale popatrz też na ich możliwości finansowe i kto tak naprawdę tam gra. Jeśli popatrzysz na same nazwiska to dla przeciętnego zjadacza chleba nazwiska "Kuświk" czy "Starzyński" to kompletne nołnejmy, a tymczasem od wtopy na Łazienkowskiej (co wielką sensacją nie jest), wygrali sześć kolejnych meczów i jestem zdania, że i Piast i Pogoń mogą być kolejnymi, którzy zbiorą od nich bęcki.
Zawisza? Czy ja wiem, czy grają taki piach? Spokojnie, to nie był kandydat do wielkiego grania, jeśli utrzymają miejsce w ósemce to będzie to wynik ponad stan - że też przypomnę sam początek sezonu: trzy punkty w sześciu meczach, przegrali nawet z Widzewem... ;]
|
i do tego drewniany Stawarczyk. Mimo wszystko nie zamieniłbym Brożka na Kuświka czy wspominanego Stawarczyka na Głowackiego.. Oczywiście dużo jest prawdy w tym co napisałeś, ale tak jak wspomniałem sinusoida Ruchu póki co jest na szczycie, a niebawem według przeszłości może być na dnie. Od Piasta też mieliśmy pobierać nauki jak nas wykolegowali w zeszłym sezonie przy R22 a dziś wiadomo gdzie są.
Pablo84 napisał(a):

|
Skoro zarejestrowałeś się w 2003 podaj tutaj publicznie, jaką miałeś wcześniej ksywe.
|
Nie wie co to ma do tematu i tego co cytujesz, ale zapytaj markusa, kota, wolfiego to Ci powiedzą. Pysioo, nie no żartuje.
Zresztą dyskutujesz z treścią i przedstawionymi argumentami a nie z nickiem...