TSW83 napisał(a):

Ruch jeszcze pół roku temu kopał się po czole, niewykluczone że za parę miechów spadną z ligi a my utrzymujemy się w czołówce nieprzerwanie od 97roku... tak więc wybiórczo to nawet Barcelona może powiedzieć, że chcieliby mieć taką skuteczność i tak grać jak my z nimi na R22 1:0 Cleber. Ruch to jednorazowy wystrzał... co sezon u nas jest kilka takich sinusoid.... Przykład Zawiszy w tamtej rundzie, a teraz grają piach (oby z nami też )
|
Ruch akurat to jest zespół, który jeśli tylko ma DOBREGO jak na ligowe warunki trenera, to potrafi działać bardzo wiele. W ostatnich 4 latach dwukrotnie na pudle, czyli - he he - tyle co my. Oczywiście, że w ostatnich 15 latach ten klub przeżywał różne historie, ale popatrz też na ich możliwości finansowe i kto tak naprawdę tam gra. Jeśli popatrzysz na same nazwiska to dla przeciętnego zjadacza chleba nazwiska "Kuświk" czy "Starzyński" to kompletne nołnejmy, a tymczasem od wtopy na Łazienkowskiej (co wielką sensacją nie jest), wygrali sześć kolejnych meczów i jestem zdania, że i Piast i Pogoń mogą być kolejnymi, którzy zbiorą od nich bęcki.
Zawisza? Czy ja wiem, czy grają taki piach? Spokojnie, to nie był kandydat do wielkiego grania, jeśli utrzymają miejsce w ósemce to będzie to wynik ponad stan - że też przypomnę sam początek sezonu: trzy punkty w sześciu meczach, przegrali nawet z Widzewem... ;]