Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2014, 00:02
Bogdan81 napisał(a):Wyświetl post
Nie żebym był wścibski, ale co ma uliczna działalność chuligańska do stadionowego bojkotu SKWK? Ktoś zechce podjąć rękawice to przyjdzie i ją podejmie, kto nie czuje się na siłach ten nie podejmie i po co do tego mieszać SKWK? Jeśli ktoś kto normalnie by chciał i mógł stanąć do walki z rywalami a tego nie czyni tylko z powodu bojkotu na złość Bednarzowi i pikolom, to, może jestem staroświecki ale to jest tak jakby został przerzutem.
WISLAZWE raczej ironizuje. Bo wielu z tych krytykantów rok temu jak Ruch pod Muzeum Narodowym kroił szale naszym piknikom, to było wielce oburzenie na stronach typu wislaportal gdzie było SKWK i WSH? Nagle im te organizacje potrzebne były? Teraz są bee

Wiadomo, że piłkarze stracą na atucie własnego boiska
Wiadomo, że klub straci na tym finansowo- zwroty karnetów, brak zakupionych biletów
Wiadomo, że atmosfera na meczu będzie chujowa coś na wzór tego co z Górnikiem sprzed roku

Szkoda że tak się potoczyło. Być może to nas czegoś nauczy wszystkich od właścicieli przez prezesów, po kibiców.

TSW83 napisał(a):Wyświetl post
Nie żebym bronił Bednarza gdyż mam mieszane uczucia (na pewno nie skrajne w jedną stronę), ale uważasz, że np, rządy Basałaja były bardziej udolne od Bednarza?

Ktoś pisał o masach strat spowodowanych przez łysego, przypomnijcie jakie prócz Kokoszki i Wilka były jesli je mozna na jego konto zapisac?
Jeden gorszy od drugiego. Ciężko powiedzieć który, bo inne możliwości finansowe mają.

Bednarz oprócz tego, że przegrał chyba wszystkie sądowe sprawy jakie miał(a ponoć był pewien wygranych) ma dużo za uszami obiecanek transferowych, kłopotów bogactwa, złotówek od biletów... Nie szanuje kibiców. Jak jak rok temu i pół roku temu byłem zwolennikiem tego jak mówił o pracy u podstaw, wszedł z inicjatywą powrotu BG na koszulki, wyniki go broniły, to jeszcze jako tako dało się przeżyć. Ale ostatnio same wtopy i kłamstwa wychodzą na jaw. Tego tolerować się nie da.
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.03.2014 o godz. 00:11.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując