Jestem obserwatorem całej tej sytuacji i wiele spraw mnie bardzo dziwi.
Nagonka na Bednarza wg mnie jest bardzo przesadzona, jest to osoba ktora w ostatnim czasie doprowadziła nasz klub do tego miejsca w którym jesteśmy. Wypieprzyła połowe zawodników którzy zarabiali po 100 tys zł/mc
sprowadzając przy okazji zawodników, którzy podnoszą nasz poziom sportowy, a zarabiają pewnie z połowe mniej. Jeszcze rok temu nasz klub borykał się z wielkimi problemami, groziła nam wizja nie otrzymania licencji z powodu zaległości w stosunku do zawodników. Proces naprawczy w naszym klubie trwa nadal a efekty są szybsze niż można było oczekiwać. Przy odrobinie szczęścia i dobrych wynikach możemy grać na arenie miedzynarodowej już po tym sezonie.
Uważam, że nie może byc sytuacji w ktorej kibice poprzez swoje zachowanie szkodzą klubowi.
Liczne kary ktore klub płaci za race, transparenty czy inne rzeczy sa dla mnie chore, jakby tak uzbierać wszystkie kary to uzbierało by sie na nowego zawodnika czy na szkolenie młodziezy w klubie.
Jak można kochac klub i tak mui szkodzic w czasie kiedy boryka sie z kłopotami finansowymi.
Bardzo podobają mi sie oprawy na stadionie Wisły ale czy nie byly by równie efektowne jakby nie było w nim rac

?
Ostatnie zdanie odnosnie złotówki od biletu; Sytuacja kibicowska w ostatnim czasie w Polsce jest ciezka, kibice legii i jagi nie pomogli, dlatego mysle, że trzeba zrozumieć decyzje klubu o przerwie w rozmowie dot " złotówki "
Na naszym stadionie tez zdarzają sie od czasu do czasu jakies małe incydentu wiec czemu klub ma iść na reke kibicom ? Jezeli klub chce aby bylo spokojnie na stadionie bez pirotechniki itp i kibice nie zawsze sie dostosywuja to czemu klub teraz ma isc na ustepstwo i sie ma zgodzic ? Jako wiodąca grupa kibiców na stadionie, prowadzcie doping przez sezon przestrzegając należyte normy, a myśle, że po takim czasie klub bedzie w Was widział poważnego partnera do rozmów odnośnie dofinansowania na oprawy itp.
Nie miałem na celu nikogo urazić czy obrazić. pzdr