wislak2119 napisał(a):

|
Przeczytałem dokładnie. Nie obrażaj mnie jeśli możesz. Jeśli nie zrozumiałeś o co chodziło to wyjaśnię bardziej przystępnie. Każdy tutaj na pewno bardzo szanuje to, co robi SKWK. Oprawy, akcje charytatywne, doping, inicjatywy patriotyczne etc. Powtarzam - KAŻDY TO SZANUJE. Jednak to, że cenisz kogoś za pewne rzeczy, nie wymusza na tobie zgody na wszystko to, co ktoś wyprawia. Prywatne wojenki SKWK z Bednarzem mnie nie interesują. Interesuję mnie WISŁA. Tego, że Bednarz mnie nie szanuję, nie odczułem. A jestem kibicem. Daje w dupę, tu się zgodzę. Ale to nie powód żeby się obrażać na Wisłę. I choćbym miał sam stać na C to będę stał, bo liczy się TYLKO WISŁA. I nie uważam, że przyjściem na mecz popieram Bednarza. Popieram Wisłę. I to nie jest tylko moje zdanie, wiele osób na tym forum, zrobi pewnie tak samo. A Ty , tak jak piszesz, wolisz zostać w domu, obrażony na "ukochany" klub, udowadniając w ten sposób swoją miłość.
|
To idź...SKWK nie nawołuje do bojkotu. Zobaczymy ilu Was oderwie się od internetu i przyjdzie na mecz. Na mecz na C, gdzie trzeba będzie się wykazać, a nie być zwykłym staczem, wpierdalaczem kiełbachy...