Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2014, 15:55
wislak2119 napisał(a):Wyświetl post
Cały czas tylko ten Bednarz i Bednarz. I wojna! Dokopać Bednarzowi! Bednarz to nie Wisła i powinniśmy być ponad tym. Przyjść na Zawiszę i dopingować chłopaków, jak nigdy wcześniej. A nie unosić się honorem i odwracać dupą do Wisły. Do Wisły, nie do Bednarza. Bo straci Wisła, nasz ukochany klub. Tak Bednarz stawia swoje interesy na pierwszym miejscu, jak SKWK swoje. A gdzie tu miejsce na KLUB?
SKWK swoje? Co ty .......isz? Przeczytaj oświadczenie lepiej dokładnie. Wy tylko potraficie czytać GW i interie.
SKWK robi to nie tylko dla Wisły, ale też dla Wisły Kraków S.A i dla Bednarza również! Bo korzyści miałby być dla wszystkich, dla mnie dla ciebie, dla klubu dla ABG
Bednarz nie szanuje kibiców nie szanuje SKWK i z tego powodu nie ma żadnego pola do tego, aby mówić że nic się nie dzieje.

Nie wiem jak wy, ale ja wybieram taką formę protestu:
Bilet kupie jak najbardziej, ale mecz oglądnę u bandytów z SKWK i TS-u w restauracji u Wiślaków. Klub finansowo nie straci, B. będzie miał miękko pod gruntem. Im szybciej odejdzie tym lepiej.

Szkoda, że mistrza pewnie przez to już nie zdobędziemy i na puchary będzie ciężko, bo wsparcie trybun robi kolosalną różnicę, co można było na Ruchu zaobserwować. Żal dupę ściska, ale cóż. Decyzja trudna i ciężka boli, ale trza być twardym i patrzeć optymistycznie w przyszłość!
Ostatnio edytowane przez palikot : 11.03.2014 o godz. 16:00.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując