Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2014, 15:47
Viper napisał(a):Wyświetl post
^^ Badźmy szczerzy, Bednarz to nie są wyżyny intelektualne, nie jest to szachista który myśli na 10 ruchów do przodu.

Zapewne szukając oszczędności i zrównoważenia budżetu ubzdurał sobie że SKWK będzie płaciło za zamknięcie stadionu itp.
Oczywiście. Natomiast patrząc na fragmenty umowy z jakiegoś powodu dał cenę zaporową. Być może chodzi o ten wątek który się przewijał wcześniej czyli outsourcing marketingu. Tak czy siak uznał umowę za nieopłacalną. Szkoda że SKWK nie zachowało się tak jak w tym artykule - wystawiło na światło dzienne zmianę w zapisach, zwaliło winę na klub i zajęło się dopingiem (bądź zawiesiło wspieranie co obecnie się stało). Czyli 'kasa za kasę'.

Natomiast mocno brakuje mi w tym wszystkim zajęcia stanowiska w sprawie rac na spadochronach i na murawie (to ostanie miało być zaraz po derbach).

Edit:
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Osobiście stanowisko SKWK rozumiem.
Owszem jest jak najbardziej zrozumiałe i klarowne. Natomiast sprawa zmiany decyzji Bednarza, czy braku stanowiska wobec ostaniach zdarzeń nadal pozostaje otwarta.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 11.03.2014 o godz. 15:55.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując