Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2014, 09:47
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Ten kibic może pomóc wykarmić, i tylko do tego się nadaje, dlatego popieram też 1zl od bilety, aby tacy kosmici też pomagali ruchowi kibicowskiemu na Wiśle, do puchy nigdy by nie dali.Jednak jego interesy może reprezentować jedynie UOKiK, a nie SKWK. Taki kibic statystycznie prezentuje poglądy typu wislaportal.
Może o innej formie reprezentacji mówimy. Moim zdaniem, pikniki jak nigdy dotąd są w interesie wszystkich. Choćby ze względu na hipotetyczną złotówkę+dochód z biletu.

Pozwolę sobie zacytować:
Cytat:
Boję się to mówić głośno ale coraz częściej, tak jak w zeszłym sezonie, gdy nasi grali słabo myślałem o pierwszej lidze, tak teraz myślę o czwartej. Gdy kolos nie daj Boże się przewróci, kto z Was wtedy go udźwignie? Kto będzie dla zasady chodził oglądać kopaninę? Ile? Tysiąc? Dwa tysiące? Nie będzie już znienawidzonej Legii, nie będzie szlagierów!
Znasz ten tekst? Dobrze obrazuje silę, cele i rozmach stowarzyszenia w IV lidze, bez pikników i stawki.

Zobacz w przód - wcześniejszej czy później stadion się zapełni. Pytanie w jakim punkcie będzie chciało być wtedy SKWK? Kogo reprezentować przed klubem? Margines czy całość? W którym przypadku będzie mieć większe możliwości negocjacyjne i większy budżet? Ile wtedy zbierze podpisów a ile teraz zbiera?

Klub dba lub stara się dbać o większość kibiców na stadionie. Bednarz dba.

Cytat:
...osobiście pójdę do wojewody z prośbą zamknięcia stadionu, gdyż bezpieczeństwo jest najważniejsze.
A jak dba C? Wiem chyba co tu co powiesz więc z góry odpowiadam - paradoksem jest to że mniejsza część kibiców jest w stanie zapewnić 'piknikom' pewien poziom bezpieczeństwa na ulicy ale jednocześnie gardzi nimi i nie liczy się z ich bezpieczeństwem strzelając race. Gdzie wtedy byli obrońcy swoich? Poza stadionem?

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Mylisz się. Jeśli jedna strona zagrała nie fair, to druga ma być potulna? Nie, jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie
Ciszej jedziesz, dalej zajedziesz - znasz?

P.S.
Ech.. miałem nie gadać a jednak gadam

Edit:
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Czyli wojna !
Czyli trzeba będzie zmięknąć, już oficjalnie, dla dobra Wisły. Z obu stron.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 11.03.2014 o godz. 10:10.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując