GrzegorzTS napisał(a):

Pisałem o powiązaniach kiboli i ich wpływie na skwk i TS to obrońcy skwk chcieli dowodów,to macie dowody które przedstawiają policja i media.Nawalony wiceprezes skwk broni bandytów którzy zagrażali życiu innych ludzi ( wystarczy poczytać relacje ludzi którzy byli zagrożeni oberwaniem racą + zobaczyć zdjęcie krzesełka po kontakcie z racą) i teraz wystarczy sobie wyobrazić,że taka raca trafia w głowe dzieicaka będącego w sobotę na stadionie.
Poniżej artykuł żeby nie było,że to tylko "plotki"
Race odpalono z ogródka restauracji obok stadionu. Teren ten należy do Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków. Wiceprezes TS nie chciał wpuścić policjantów do restauracji.
Piotr W. stanął w drzwiach i swoim ciałem blokował wejście do środka.
- Był pod wpływem alkoholu i utrudniał wykonywanie czynności umundurowanym policjantom, którzy dodatkowo jeszcze okazali legitymację służbową - powiedział Mariusz Ciarka z małopolskiej policji.
Piotr W. został zatrzymany i przewieziony do komisariatu, gdzie usłyszał zarzuty.
- Mamy do czynienia z bardzo poważnym wykroczeniem, bowiem wystrzelenie tych rac i ich upadek na trybuny, gdzie przebywali kibice, stwarzało realne zagrożenie dla życia i zdrowia przebywających na trybunach fanów - powiedział Mariusz Ciarka, rzecznik małopolskiej policji w Krakowie.
|
Ile promili? Bo teraz od 0,3 biorą na izbę wytrzeźwień.
Ty pewnie abstynent?
W. jak go widziałem, nie wyglądał na nawalonego. Rozumiem, że to jest kolejne twoje stwierdzenie, które opierasz mając takie dowody i źródła jak ...doniesienia medialne

Gratuluje

Ja też piwo wale w knajpie? To złe? Politycy walą, Wipler... księża... i co? Wiceprezes nie może?
I to są twoje dowody? Manipulacje medialne?

Skończ się już ośmieszać. Chcę dowody na twoje oskarżenia/pomówienia parę stron wcześniej.
Wiceprezes odpowiada za finanse i siedzibę klubu więc ciężko, aby wpuszczał pieski, aby się rozróba u Wiślaków zrobiła. Do tego dochodzą koncesje na alkohol, same straty. Chyba logiczne zarazem trudne zachowanie
p.s Ale nie ma powiązań kiboli z SKWK. Według twoich przekonań kibole są w SKWK, są w TS, są na C i na E i na loży ja jestem kibolem, pewnie Federowicz też, bo na loży grzeje whisky i klnie jak szewc i pewnie 85% stadionu.
Prosimy o bardziej wiarygodne argumenty panie kolego czekamy wciąż.
Cytat:
|
Współczuć można takiemu komuś jak Ty który nadal ślepo wierzy w skompromitowane osoby mimo tego,że np pan wiceprezes został zatrzymany przez policje przedstawiono mu zarzuty.
|
Zatrzymać można każdego, przedstawić zarzuty można każdemu. To każdy w miarę doświadczony życiowo człowiek przerabiał. Póki co zarzuty jakie mu przedstawiono nie wiążą się z gwałtami, morderstwami, rozbojami jak ty i paru kolegów sugeruje, tylko ochroną knajpy przed dewastacją inaczej mówiąc(bo lepiej brzmi medialnie) uniemożliwieniu policji wykonywania czynności prawnych. Póki co należałoby również sprawdzić czy miała ona pozwolenie na to aby wejść na teren prywatny.
Cytat:
|
Temat okradania kibiców ,zapytałem jaka jest gwarancja,że nikt nie zaniża wyników zbiórek to jakoś nie potrafiłeś mi odpowiedzieć mimo,że napisałem nikogo nie oskarzam chcę zwyczajnie wiedzieć kto kontroluje liczenie pieniędzy zbieranych na meczach.
|
Nie ma gwarancji i nigdy nie będziesz jej miał. Zrozum to. To nie możliwe fizycznie. Nie masz gwarancji w bardziej formalnych sprawach, a co dopiero w tej.
Po prostu dowodem na to gdzie te pieniądze idą, są efekty w postaci, oddłużonego TS, opraw, wyglądu osiedli, akcji mikołajkowych dni dziecka itd.
Nawet jak ktoś tam z puszki po kryjomu sobie stówkę chapnie jak nikt nie widzi, to tego nie przewidzisz. Taka jest natura człowieka we wszystkich obszarach życia, że 100% uczciwych nie trafisz. To trzeba po prostu skalkulować. A dawać warto, bo efekty są zadowalające, czasem można czuć dumę.
Jeśli chodzi o złotówkę od biletu, to miałbyś w 100% czysty przegląd. Faktury skarbówka, żaden grosz by się nie prześlizgnął. No ale...
I mam do ciebie prośbę. Bo widzę, że jesteś typem gościa, który każdą wątpliwość przejawia chorobliwą podejrzliwością. Nie można żyć nienawiścią to nikomu nie pomaga. Więcej dystansu.
Pozdro