Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2014, 18:14
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Umiesz czytać? Gdzie ja napisałem na co idą zbiórki? Ja piszę o tym, że takie działania pana wiceprezesa, sprawiły że teraz inni zamiast przekazać kasę z rozliczenia podatkowego na SKWK lub TS Wisła lub dać do puszki w trakcie zbiórek na meczu, będą woleli wpisać KRS jakiejś innej instytucji, o wrzuceniu paru zeta do puszki nie wspominając.
Nie martw sie, byle frajerzy nie wrzucają do puszek ani nie przekazuja tego 1% z podatku. Robią to ci dla, których Wisla to cos więcej niż 90 min. raz na dwa tygodnie, dla których to historia ruchu kibicowskiego, w którym brali czynny udział przez wiele lat. Klienci, wpier...cy kiełbachę, którym sie kilka piosenek nie chce zaśpiewać lub po prostu ruszyć dupy bo przypadkowo nie poszli tym razem do kina tylko na mecz, bo ładna pogoda nie będa mieli coś do powiedzenia na tematy kibicowskie, bo to nie ich sprawa. Muszą to tylko zrozumieć. Stadion to nie internet, na którym tacy jak ty sobie harcują, na stadionie zas siedzą cicho z gębą na kłódke.
Mówiąc krótko. Macie gówno do gadania (to do klientów). Wasza rola na stadionie to kiełbacha i cola. A wasze zgadzania się czy nie zgadzania się na to czy tamto latają kibicom Wisły koło tego no wiecie.

P.S. Panu wiceprezesowi TS to mógłbys buty czyścić w każdej kwestii i tej kibicowskiej też z dawnych lat.
Odpowiedz cytując