domin_czyzyny napisał(a):

jeśli wierzysz dziennikarzom i POlicji to współczuje...Może byś poczekał na decyzję Sądu.
Jesteś prowokatorem i już od dawna apeluję od moderatorów o zakończenie Twoich "harców" na tym forum.
Gdybyś nie wiedział, ale nazwę stowarzyszenia piszemy dużymi literami, jako nazwę własną...
Brakuje mi tylko abyś dopisał coś o:
- czarnych kurtkach
- okradaniu kibiców
- braku możliwości zapisania Ciebie na wyjazd do Bełchatowa (to przecież skandal, taki fanatyk jak Ty i nie miał możliwości się zapisać na wyjazd)...
- itp., itd...
PS. Nie obraź się, ale gdyby Ciebie trafiła, to może być zmądrzał.
|
Współczuć można takiemu komuś jak Ty który nadal ślepo wierzy w skompromitowane osoby mimo tego,że np pan wiceprezes został zatrzymany przez policje przedstawiono mu zarzuty.
Daruj sobie nazywanie mnie prowokatorem ,nie pasuje Ci,że krytykuję "Twoje" skwk i bandytów od rac,mam prawo to czynić a taki osobnik jak Ty nie przeszkodzi mi w tym.
Odpuść sobie te czarne kurtki chłopie bo nigdy o nich nie pisałem ,przedstaw post w którym poruszałem temat czarnych kurtek.
Temat okradania kibiców ,zapytałem jaka jest gwarancja,że nikt nie zaniża wyników zbiórek to jakoś nie potrafiłeś mi odpowiedzieć mimo,że napisałem nikogo nie oskarzam chcę zwyczajnie wiedzieć kto kontroluje liczenie pieniędzy zbieranych na meczach.
Zapisy do Bełchatowa każdy kto był wie jak wyglądały,skwk ogłosiło,że będą zapisy na wyjazd więc ludzie poszli stali w kolejce a okazało się,że biletów prawie nie było bo skwk większość przekazało swoim którzy nie musieli stać w kolejce.A pózniej skwk płakało bo na kolejne wyjazdy nie mogli kompletu zebrać bo ludzie zrobieni w balona przez skwk z Bełchatowem zwyczajnie odpuścili sobie.
Twój dopisek o racy dobitnie pokazuje jakim osobnikiem jesteś.