Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2014, 16:56
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Pisałem o powiązaniach kiboli i ich wpływie na skwk i TS to obrońcy skwk chcieli dowodów,to macie dowody które przedstawiają policja i media.Nawalony wiceprezes skwk broni bandytów którzy zagrażali życiu innych ludzi ( wystarczy poczytać relacje ludzi którzy byli zagrożeni oberwaniem racą + zobaczyć zdjęcie krzesełka po kontakcie z racą) i teraz wystarczy sobie wyobrazić,że taka raca trafia w głowe dzieicaka będącego w sobotę na stadionie.

Poniżej artykuł żeby nie było,że to tylko "plotki"

Race odpalono z ogródka restauracji obok stadionu. Teren ten należy do Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków. Wiceprezes TS nie chciał wpuścić policjantów do restauracji.

Piotr W. stanął w drzwiach i swoim ciałem blokował wejście do środka.

- Był pod wpływem alkoholu i utrudniał wykonywanie czynności umundurowanym policjantom, którzy dodatkowo jeszcze okazali legitymację służbową - powiedział Mariusz Ciarka z małopolskiej policji.
Piotr W. został zatrzymany i przewieziony do komisariatu, gdzie usłyszał zarzuty.

- Mamy do czynienia z bardzo poważnym wykroczeniem, bowiem wystrzelenie tych rac i ich upadek na trybuny, gdzie przebywali kibice, stwarzało realne zagrożenie dla życia i zdrowia przebywających na trybunach fanów - powiedział Mariusz Ciarka, rzecznik małopolskiej policji w Krakowie.
jeśli wierzysz dziennikarzom i POlicji to współczuje...Może byś poczekał na decyzję Sądu.
Jesteś prowokatorem i już od dawna apeluję od moderatorów o zakończenie Twoich "harców" na tym forum.

Gdybyś nie wiedział, ale nazwę stowarzyszenia piszemy dużymi literami, jako nazwę własną...

Brakuje mi tylko abyś dopisał coś o:
- czarnych kurtkach
- okradaniu kibiców
- braku możliwości zapisania Ciebie na wyjazd do Bełchatowa (to przecież skandal, taki fanatyk jak Ty i nie miał możliwości się zapisać na wyjazd)...
- itp., itd...

PS. Nie obraź się, ale gdyby Ciebie trafiła, to może być zmądrzał.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 10.03.2014 o godz. 16:59.
Odpowiedz cytując