hubert.fan napisał(a):

Skończcie wylewać tu swoje smutki płaczki internetowe bo aż żal to czytać ...
Teraz pełno specjalistów od rac się nagle znalazło, ale jak w poprzednich latach oprawy i racowiska były wspaniałe to każdy chwalił Ultrasów ... Hipokryci !
|
Sorry nie rozumiesz tego, że co innego oprawa z racowiskiem a czym innym jest wrzucanie przypadkowe rac na sektor z kibicami....
Gwiaździsty napisał(a):

Przyjacieli szukaj sobie w gabinecie Bednarza. Przytoczyłem wyżej przykład ostrzeliwania tłumu wychodzacego z meczu i wtedy nie kłapaliście wtedy dziobami, chociaż sytuacja był o wiele bardziej niebezpieczna. Widziałem jak ludzie z przerażeniem chowali się za drzewa, jak bali się wyjść ze stadionu by nie stracić oka. I trwało to długo.
Popytaj też o sytuacje kibiców, którzy mają sprawy sądowe bo stali na schodach. Jest też przypadek, że sprawę ma ten co go na meczu w ogóle nie było.
Jakoś nie czytałem głosów oburzenia na klub i Bednarza, który miał w dupie tych kibiców.
P.S. Jestem pod wrażeniem, sobota Na Wiśle, niedziela we Wrocławiu . Aż mnie zatkało.
|
Przyjaciół mam na Wiśle i to na różnych sektorach - rozumiem, że dla Ciebie każdy kto nie popiera Twojego zdania - przyjacielem nie jest, OK......
Co do Twoich odniesień powtarzam - sprawy sądowe Schodowiczów to totalny imbecylizm, podobnie jak strzelanie do tłumu przez policję, ale w jakim stopniu usprawiedliwia to nieprzytomne strzelanie racami w ludzi

?
Co do PS tak się składa, że mieszkam we Wrocławiu, ale kibicuję Wiśle i często bywam na meczach w Krakowie, a ze względu na syna również we Wrocławiu, więc nie wiem co takiego miało Cię zatkać

? We Wrocku też kumaci robią zajebiste i niesamowite oprawy, ale racami jakoś nie rzucają.....
Więc zapraszam do Wrocławia