Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2014, 00:27
raindog napisał(a):Wyświetl post
W sumie nie dziwie się, że nikt się po tym nie podpisał
Podpisał się zarząd SKWK. Pod takim oświadczeniami nie podpisuje się dana osoba, tylko całe SKWK.
Bo to nie jest zdanie Jana Kowalskiego, tylko SKWK.

A Bednarz bardzo dobrze wie jakie grono zajmuje się oświadczenia itp bo ich zna "face to face". I wielokrotnie z nimi rozmawiał przy jednym stole.
Pieprzy o jakichś anonimach choć kilka dni wstecz razem z nimi maszerował przez Błonia na Derby.

Cytat:
W tym momencie jedyne co wywalczyliście, to pożegnanie z wszelkiej maści sektorówkami.

Wywalczyliśmy? my jeszcze dobrze dział nie wystawiliśmy.
To co teraz się dzieje to bardziej dla beki np. - puszczone lampiony życzeń z okazji Dnia Kobiet nad stadionem Wisły.

Bednarzowi nic nie da podnoszenie cen na trybunę C, zamykanie, ustawy i Bóg wie co jeszcze.
Są na straconej drodze.

A to, że w meczu z Ruchem było 10.000 widzów (choć oficjalnie z 8 tyś bo oni wliczają całość jako wykupioną, a nie przejścia przez kołowrotki) to i wyłącznie dlatego, że nic oficjalnie nie było organizowanego. Masz bilet? wbijaj. I do tego każdy był namawiany.
Na stadionie było mnóstwo SKWK-ówców, bandytów, chuliganów i łysych karków. Nikt nie był z tego powodu wytykany palcem.
Sam był poszedł na stadion gdybym nie miał karnetu na C. Ale udałem się do restauracji i puściłem sobie lampiona.
Ostatnio edytowane przez element : 10.03.2014 o godz. 00:41.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..
Odpowiedz cytując