Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2014, 21:59
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Czas pokaże ale twierdzę, że w Warszawie i w Krakowie zrobiono w ostatnich dwóch tygodniach bardzo dużo żeby zbliżyć nas do tej mitycznej Anglii na trybunach. Niestety, bo wcale o niej nie marzyłem.
Rok, dwa lata pustek na trybunach i będziemy mieli "europejsko". Można było zostać w sensownym środku ale po co - skaczmy ze skrajności w skrajność.
Nie jest tak źle. Jakby Bednarz chciał iść z C na wojnę totalną to by dawno poszedł. IMHO wystarczyłoby zamiast zamykać trybunę w 'nagrodę' podnieść cenę karnetów zrównując cenę C do tych z E. Nie pomoże - zakazać zbiórek podczas meczów. Inny pomysł - bilety na C tylko w pakiecie na dwa spotkania. Zamkną stadion - cóż .. bawiłeś się, zapłaciłeś rachunek za straty. Reasumując - iść na wojnę finansową z SKWK w białych rękawiczkach. Co SKWK zrobi jak podniosą ceny biletów? Obetnie młyn do jednego sektora?

Nie jest źle w obecnej sytuacji. Tylko nie ma kto negocjować.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując