Wyświetl pojedynczy post
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2014, 21:16
Lukasz napisał(a):Wyświetl post

Jaśniej trochę?
Ja akurat mam dosyć dużą "jasność" tej sytuacji. Zostawię ją jednak dla siebie bo jak już wcześniej napisałem - nie ma sensu kopać się z koniem.

Czas pokaże ale twierdzę, że w Warszawie i w Krakowie zrobiono w ostatnich dwóch tygodniach bardzo dużo żeby zbliżyć nas do tej mitycznej Anglii na trybunach. Niestety, bo wcale o niej nie marzyłem.
Rok, dwa lata pustek na trybunach i będziemy mieli "europejsko". Można było zostać w sensownym środku ale po co - skaczmy ze skrajności w skrajność.
A pustki jak to pustki - kwestia przyzwyczajenia. Od dawna je mamy. Wczoraj podali że sprzedano 10 tys miejsc. Odliczając karnety na C było jakieś 8,5 tys. Doliczając tych, którzy by na ten Ruch przyszli jakby nie było zakazu jakieś 11,5 tys. 1/4 - co za różnica. Na Legię i tak przyjdzie 25 tys a na Podbeskidzie 8. W sumie jeden ch... Żałosne ale prawdziwe. 30% na C to goście przypadkowi - i tak przylezą walnąć focie na fejsa. Nawet z większą ochotą bo nikt im nie będzie zasłaniał. To takie wyliczenie przypominające, że nikt nie jest niezastąpiony.
Z ciekawości - ma ktoś dane o ilości sprzedanych karnetów na E i G ( dla tych przypadkowych) i na C ( dla tych najwierniejszych)? Przypadkowych nie jest czasami dwa albo i trzy razy tyle?

PS Tak, jestem piknikiem, nie wiem o co chodzi, nie było mnie i nie widziałem a odpowiedni ludzie ( w tym również przedsiębiorcy i doktoranci ) lepiej wiedzą co trzeba zrobić. Chodzę sobie zrobić focię na fejsa. Być może dlatego, że jak zaczynałem ponad 20 lat temu to nie było Facebooka i nie miałem gdzie wkleić a te pozostałe (zrobione przez ten czas na w zasadzie prawie każdym rozegranym przez Wisłę meczu na R22 -oczywiście jak pojawiły się telefony z aparatem bo wcześniej robiłem smieną czy jak ona się tam nazywała) nie były wystarczająco efektowne.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 09.03.2014 o godz. 21:39.
Odpowiedz cytując