Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2014, 19:33
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
... myślisz, że gdyby tego brakło ludzie też tak chętni przychodziliby na mecze widząc poziom polskiej ligi i umiejętności naszych piłkarzy ?
Znów i tak i nie - dlatego że jak widzisz, jak ilość ludzi na C rośnie to i pikniki dopisują, jak maleje liczba pikników to i C słabo wygląda.

Więc owszem, ludzie których przyprowadziłem przyszli tam dla atmosfery - po to by zobaczyć jak na żywo wygląda mecz. Czyli generalnie zobaczyć jak wygląda doping. Ich nie interesują hasła na oprawie, nie wiedzą co to skrót AJ i po co jest ale i tak wychodzą zadowoleni. Dlatego że jest klimat i wrócą dla klimatu. Jak w operze - nie znają włoskiego, nie wiedzą co to oktawa a i tak Carmnen im się podoba bo widza w tym rozmach przedsięwzięcia. Z tego tez powodu ci sami ludzie całkowicie nie rozumieją dlaczego race lądują na murawie. I tego nie zaakceptują bo w takim zachowaniu widać zwyczajnie 'chamstwo'. Zero sztuki, zero rozmachu a tylko chamstwo jak przy trzepaku.

Dla tych też ludzi nie jest problemem zapłacić złotówkę więcej, czy wrzucić do puszki. Mogą dać i po 5zł Nie robią tego ponieważ mają mieszane zdanie o trybunie 'C'. To też jest powodem dla którego nie chodzą na mecze częściej - gdy nie ma sensownego przeciwnika czy kompletu nie ma po co iść. Zresztą takimi samymi prawami rządzi się C - ilość rac na boisku wcale nie zwiększa frekwencji na 'C'. Przypadek?

Jak widzisz kibiców operowych nie ma alternatywy - nie przyjdą to krzesełka stoją puste.

Dlatego uważam, że jeżeli klub nie dogada się z kibicami stracą obydwie strony.
Odwróćmy kota ogonem - jak SKWK się nie dogada z klubem. Jak widzisz jest część kibiców z którą to częścią klub nie musi się dogadywać - oni już nadają na tej samej fali i lubią 'Carmen'. Problem jest własnie w tej grupie która lubi racowiska, lubi stawać okoniem do klubu a nie umie się z nim czy państwem dogadać. Grupa która ma silnie rozwinięty instynkt społeczny i terytorialny natomiast, co trzeba powiedzieć wprost - jest nieudolna negocjacyjne. Dobrze widzę podstawową słabość SKWK? Skoro tak to kto z kim się nie może dogadać?

Co do zbiórek- kiedyś były podawane wyniki po każdym meczu to najwięcej wrzucał sektor C.
Dziękuje.

adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Powie mi ktoś w czym Bednarz jest dobry ? Jako prawnik jest zerem, jako prezes jest zerem, jako menadżer jest zerem, jako pierwszy PR`owiec przedsiębiorstwa jest zerem... No k...a mać!
Ja Ci powiem - dobrze czesze włosy.
Tak dobrze ze nie było skarg ze komuś jego zaczesanie jest nie na tą stronę co trzeba i to zaczesanie działa na szkodę klubu. Choć masz rację - w kwestii fryzury też jest zerem.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując