Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2014, 18:45
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
A tak w ogóle to pomyślcie na chłopski rozum ludzie z innych sektorów, pisze to bez pogardy czy ironi.

Po co nas karają? Chcemy sobie świecić po oczach racami? Chcemy! Chcemy wdychać zapach rac? Chcemy? Mamy wolność wyboru sektoru? Mamy. Więc w czym problem?

Ano chodzi o pieniądze, jak zalegalizują pirotechnikę to kupę forsy z kar przejdzie im obok nosa, a Wam będą wciskać jak to jest niebezpiecznie. Pisze o odpalaniu nie obrzucaniu się racami.
Tak samo jak przed euro pokazywali wam te 4 metrowe ogrodzenia wokół i na stadionie przed groźnymi kibolami z Anglii czy Niemiec.

Ja generalnie wychodzę z założenia, ze jak ktoś chce sobie dać po mordzie w lesie to powinno mu się na to pozwolić.
Każdy ma wolność wyboru. Wszyscy troskliwi nad osobami z sektora C...
Tym wpisem żegnam się forum kibicowskim i piłkarskim. Dyskusja z pewnymi osobami nie ma sensu.
Szanujcie nasz sposób pasjonowania sie meczem jak i ja szanuje i rozumiem wasz.
Słowo jest zawsze cieniem czynu, pamiętajcie!
Coz, ty dalej nie potrafisz rozroznic odpalania rac gdy sa one nielegalne od legalizacji rac. Tak jak czesc kibicow nie potrafi zrozumiec jaki jest sens ich odpalania w sytuacji gdy nie mozna tego robic i trzeba za to placic, tak podejrzewam ze wiekszosc (jak nie wszyscy, ja przynajmniej na pewno) jest za LEGALIZACJA tychze rac. Ale jedno paradoksalnie szkodzi drugiemu. A akcje jak wczoraj to już w ogole.

Malo kto (moze nawet nikt) neguje piekno odpalonych rac oraz faktu, ze potrafia upieknic nawet najgroszej jakosci "widowisko" pilkarskie tylko co z tego skoro sa NIELEGALNE, bo tak chce organizator danej imprezy (Wisla SA, a po czesci Ekstraklasa). Tutaj klania się wspominana wolnosc wyboru. Albo się dostosowujesz albo nie przychodzisz na mecz.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 09.03.2014 o godz. 18:49.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując