Mario Nh napisał(a):

A tak w ogóle to pomyślcie na chłopski rozum ludzie z innych sektorów, pisze to bez pogardy czy ironi.
Po co nas karają? Chcemy sobie świecić po oczach racami? Chcemy! Chcemy wdychać zapach rac? Chcemy? Mamy wolność wyboru sektoru? Mamy. Więc w czym problem?
Ano chodzi o pieniądze, jak zalegalizują pirotechnikę to kupę forsy z kar przejdzie im obok nosa, a Wam będą wciskać jak to jest niebezpiecznie. Pisze o odpalaniu nie obrzucaniu się racami.
Tak samo jak przed euro pokazywali wam te 4 metrowe ogrodzenia wokół i na stadionie przed groźnymi kibolami z Anglii czy Niemiec.
Ja generalnie wychodzę z założenia, ze jak ktoś chce sobie dać po mordzie w lesie to powinno mu się na to pozwolić.
Każdy ma wolność wyboru. Wszyscy troskliwi nad osobami z sektora C...
Tym wpisem żegnam się forum kibicowskim i piłkarskim. Dyskusja z pewnymi osobami nie ma sensu.
Szanujcie nasz sposób pasjonowania sie meczem jak i ja szanuje i rozumiem wasz.
Słowo jest zawsze cieniem czynu, pamiętajcie!
|
Coz, ty dalej nie potrafisz rozroznic odpalania rac gdy sa one nielegalne od legalizacji rac. Tak jak czesc kibicow nie potrafi zrozumiec jaki jest sens ich odpalania w sytuacji gdy nie mozna tego robic i trzeba za to placic, tak podejrzewam ze wiekszosc (jak nie wszyscy, ja przynajmniej na pewno) jest za LEGALIZACJA tychze rac. Ale jedno paradoksalnie szkodzi drugiemu. A akcje jak wczoraj to już w ogole.
Malo kto (moze nawet nikt) neguje piekno odpalonych rac oraz faktu, ze potrafia upieknic nawet najgroszej jakosci "widowisko" pilkarskie tylko co z tego skoro sa NIELEGALNE, bo tak chce organizator danej imprezy (Wisla SA, a po czesci Ekstraklasa). Tutaj klania się wspominana wolnosc wyboru. Albo się dostosowujesz albo nie przychodzisz na mecz.