Wyświetl pojedynczy post
kucharz_77
Senior Member

Od: 03.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2014, 16:27
jerry.lii.lewis napisał(a):Wyświetl post
Coraz lepiej rozumiem wybrany przez ciebie nick - obaj z oryginałem podobnie od rzeczy pleciecie. Ale do rzeczy.
Nie za czyny innych ma SKWK odpowiadać tylko za to co organizuje i przeprowadza na C w trakcie meczów w sytuacji kiedy będzie robić za pieniądze, które brałoby od klubu z biletów.
Widziałeś kiedyś race na, jak to mówicie, piknikowych sektorach Bijatykę na nich Race rzucane z nich na boisko
Sami twierdzicie, że cały doping i oprawa to SKWK i chyba tylko za to klub chciał was odpowiedzialnością obciążyć.
Pytałem wcześniej - dasz samochód pijanemu kumplowi, który wcześniej po pijaku wypadki powodował niejednokrotnie, jeśli to ty za szkody byś odpowiadał
Widać klub też nie chce ręki przykładać do tego, za co potem jeszcze karę zapłaci i wstydzić się będzie.
Mam pytanie do Ciebie? Czy w poprzedniej rundzie były jakieś problemy z kibicami na sektorze C? Czy Wisła dostała jakąś kare przez całą ta rundę za mecze u siebie?
Jak sobie na to odpowiesz na te pytania to będziesz wiedział już że nic nie dzieje się bez przyczyny...
Odpowiedz cytując