Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2014, 13:07
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Można spytać tych skuczących o tą złotówkę: A co Ty zrobiłeś dla Wisły ? Jak śmiesz uwalać inicjatywy kibiców Wisły ? Jak ci się nie podoba to kup sobie za tą złotówkę 3 bułki w Awiteksie a nie obrzydzaj innym działąń tych co robią tyle dobrego dla naszego klubu.
Wiekszość odpowie:

Mam canal+ lub neostrade, bywam regularnie na R22, tzn. 2 x w roku na Legii i cracovii.. prawdziwi "Wiślacy" ....a jego mać.

Bednarz podpisał swoją dymisje, tyle że jeszcze tego nie wie... Mecz z Zawiszą będzie "zacny", coś czuję że zarazimy się na nim "wirusem Bydgoskim"...

Rozumiem, miec inne zdanie. Ale tak jawne i prowokacyjne wystąpienia wobec swoich kibiców jest po prostu głupotą. Co więcej grożenie wnioskiem o zamknięcie swojego stadionu to chyba działanie na szkodę spółki. Mam nadzieję, że Cupial pożegna takiego .....

Wojna o nic, jak zwykle jedna i druga strona poszły za daleko. Tyle, ze Bednarz to mały trybik, którego może zastąpić naprawdę wiele osób, a bez kibiców z sektora C to mecze tracą klimat i charakter. Robi się teatr, opera i "Anglia"...

Wczoraj na mecz przyszedłem mimo wielu wątpliwości, w....ie żony, straciłem głos, mobilizowalem. Nic to nie dało, starczyło sił ludzion na 20 minut srednio słabego dopingu...pozniej to porażka. Młoda Wisła zawstydziła wielu patałachów z E i D...wchuj osob, które przyszly z laskami na randkę...
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 09.03.2014 o godz. 13:26.
Odpowiedz cytując