SharksiK napisał(a):

|
Jeśli juz mam być uszczypliwy, to nie zapominaj że w handlu wszystkim nie dogodzisz dlatego najważniejsi są, byli i zawsze będą stali klienci.To dla nich budowane są programy lojalnościowe i wszelakiej maści bonusy.
|
Byłem kiedyś na szkoleniu księgowych i taka pani która je prowadziła (nota bene dr nauk) twierdziła że
najważniejszy w firmie jest księgowy. Jesteście ulepieni z tej samej gliny - więc skoro ją spytałem, co byłoby gdyby na świecie byli sami księgowi to i Ciebie zapytam podobnie - gdyby świat składał się tylko że stałych klientów to istniałyby programy lojalnościowe?
SharksiK napisał(a):

Bo to debil jest i tyle.
Jeśli nie ma pojęcia dla kogo się gra to niech zabiera tą swoją dziurę budżetową i łata sobie ją u większych jeleni.
Gdzie Jacek tam i jego dziura, może jak by go kopnąć z klubu to dziura tez sobie pójdzie.
|
Za to Ty jesteś geniusz z trybun. Ale proszę - udowodnij swoje chłodne myślenie. Napisz co będzie jak Bednarz odejdzie i co się wtedy zmieni w temacie rac i 'dziury budżetowej'. Chętnie posłucham
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA