SharksiK napisał(a):

O czym piszesz to ja rozumiem, natomiast nie rozumiem co to ma wspólnego z naszym klubem i jaki to ma wpływ na poglądy naszych trybun.
Jeśli juz mam być uszczypliwy, to nie zapominaj że w handlu wszystkim nie dogodzisz dlatego najważniejsi są, byli i zawsze będą stali klienci. To dla nich budowane są programy lojalnościowe i wszelakiej maści bonusy.
No i ten nieszczęsny PR...przecież to jakaś bzdura, która kompletnie nie ma na nic przełożenia jeśli mówimy o klubie piłkarskim. Juz naście lat chodzę na Wisłę i z całą pewnością stwierdzam że czynnikami które decydują o ilości kibiców na R22 sa głównie nasza dobra gra lub wroga ekipa.
Więc mam argumenty na to że stadion zapełnia się w pełni w dużej mierze kibicami rządnymi mocnych wrażeń.
Miażdżąca większość trybun na takich pojedynkach jak z Legia lub parchami z niecierpliwością rowną meczowi oczekuje właśnie oprawy.
Chamska to wydawć się może. jak juz cos, naszym przemiłym gościom . Ma boleć.
|
Stali klienci najważniejsi - to prawda, ale czy na pewno ci z nich, którzy raz za razem na straty narażają

Spróbuj nie płacić rachunków za telefon to cię raz dwa wykasują z listy stałych klientów - tyle twojej "ważności" będzie.
PR - gdyby na stadionie bezpieczniej było to być może nie tylko na mecze o których piszesz chodziłoby więcej ludzi. Ciekawe ilu rodziców nie puszcza dzieci (nastolatków) na stadion i ilu dorosłych tam nie przyjdzie bo się boją, że albo petardą albo "z liścia" zaliczy bo nie tam sobie stanie albo jakiemuś idiocie nie spodoba się, że nie skacze i nie "drze ryja", a w okolice młyna się wybrał. To argument
przeciw "mocnym wrażeniom" o których piszesz.
"Ma boleć" - nie do komentowania bo ręce opadają.