jerry.lii.lewis napisał(a):

Już ci tłumaczę bo wygląda, że prostych rzeczy nie rozumiesz.
Tu jest podobnie jak w handlu -> JEDEN zadowolony klient przyprowadzi JEDNEGO nowego, JEDEN niezadowolony zniechęci DZIESIĘCIU.
Znacznie więcej szkody robi jedna oprawa chamska, głupia itp niż korzyści jedna rewelacyjna.
PR to dla klubu ważna rzecz, sportowo, finansowo i pod każdym względem.
Rozumiesz już o czym piszę czy jeszcze prościej muszę tłumaczyć
!
|
O czym piszesz to ja rozumiem, natomiast nie rozumiem co to ma wspólnego z naszym klubem i jaki to ma wpływ na poglądy naszych trybun.
Jeśli juz mam być uszczypliwy, to nie zapominaj że w handlu wszystkim nie dogodzisz dlatego najważniejsi są, byli i zawsze będą stali klienci. To dla nich budowane są programy lojalnościowe i wszelakiej maści bonusy.
No i ten nieszczęsny PR...przecież to jakaś bzdura, która kompletnie nie ma na nic przełożenia jeśli mówimy o klubie piłkarskim. Juz naście lat chodzę na Wisłę i z całą pewnością stwierdzam że czynnikami które decydują o ilości kibiców na R22 sa głównie nasza dobra gra lub wroga ekipa.
Więc mam argumenty na to że stadion zapełnia się w pełni w dużej mierze kibicami rządnymi mocnych wrażeń.
Miażdżąca większość trybun na takich pojedynkach jak z Legia lub parchami z niecierpliwością rowną meczowi oczekuje właśnie oprawy.
Chamska to wydawć się może. jak juz cos, naszym przemiłym gościom . Ma boleć.