Wyświetl pojedynczy post
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2014, 00:25
slaby mecz .... przegrana z przecietna druzyna ...coz tu wiecej mowic , moze niektorzy fantazjalisci widzacy pogon za Legia mieli nadzieje ....niestety slaby mecz jak zazwyczaj ... zero taktyki ...zero pomyslu ...dlugie dzidy na wysunietego napastnika ..... mam nadzieje ze dla niektorych pekly marzenia i inne sf-ci z Nasza druzyna .... wg mnie Piotrek Brozek i Dudka- beznadziejni -najgroziejsze akcje akcje zaczynaly sie wlasnie od strat w srodku pola i atakowania skrzydlami - nie ma srodka ( typu Sobol) - w ataku tylko tzw tiki-taka nic nie przydajaca sie - na papierze nazwiska mocne- w torii -niestety - sredniak tabeli ....o Pawle Brozku nie wspomne przez szacunek - ale to cien zawodnika z dawnych czasow ....pora na zimny prysznic ...BARDZO PRZECIETNA DRUZYNA Z CHORZOWA ( pomimo miejsca w tabeli) pokazala Wisle miesjce w szeregu .... oawiam sie o niezly wpie......ol za tydzien i po sprawie ....wg mnie przecietny Ruch nic dzis nie pokazal - wystarczylo przyjrzec sie grze Wisly ....szkoda - bo po Jesieni myslalem ze bedzie inaczej ,,,, podobnie jak po wylosowaniu beznadziejnego Standard Liege ....
Odpowiedz cytując