Wyświetl pojedynczy post
siara
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.03.2014, 10:07
SharksiK napisał(a):Wyświetl post
Wez chlopie ogarnij siebie i nie wycieraj mordki naszym klubem. Jeśli ty czegoś nie pojmujesz nie oznacza, że to jest idiotyczne, wręcz przeciwnie, świadczy to o twojej nieznajomości tematu. Środowisko, otoczka i fakty dotyczące naszego klubu są ci po prostu obce.

Szkodzeniu klubowi ...to wpadłeś na to sam? czy może wiesz coś wiesz o czym my nie wiemy? Podziel się informacją, nie bądz huj.

Jeśli SKWK nie będzie dysponować środkami to niestety ale pomnika ani muzeum nie będzie, klub(S.A) ci tego nie zafunduje. To są priorytety na liście stowarzyszenia jednak jest mnóstwo bieżących wydatków, nie mniej ważnych dla klubu i jego kibiców dlatego będzie cięzko to uciułać, zdecydowanie realizacja odłoży się w najlepszym wypadku w czasie.

Ja dalej nie rozumiem po co ta cała dyskusja o pieniądzach? Jeśli dlatego że według np. Ciebie są one ogromne to sorki ale to chyba wypadało by się cieszyć, gdyz głównie my kibice z tego skorzystamy.
Chyba że myślicie o tym,że pieniążki SKWK zostaną przepuszczona na .....i, a wam nawet cyca pomacać się nie uda..to rzeczywiście jest argument. Można z tą złotówką uderzyć na planty lub pigalak i też jak dopisze szczęście poszaleć z jakąś damą.
Niestety, takim sposobem dyskusji, dajesz argumenty przeciwnikom. "albo jesteś za, albo jesteś ch...." nie o to chodzi w merytorycznej dyskusji.
Zrozum, ludziom nie chodzi o ZŁOTÓWKĘ, chodzi o KLAROWNOŚĆ, na co te pieniądze mają iść. Ja dam nawet i 5 złotych do każdego biletu. Przykład Legii, która zbiera duże kwoty o czymś świadczy. O większym zaufaniu i wzajemnym poszanowaniu. Teraz nie odnoszę się do Twojego posta, lecz do tego, co onegdaj pisano. Na pytania typu "czemu SKWK postąpiło tak tak a nie inaczej", padały odpowiedzi ( nie mówię że stricte od SKWK ) "a kim Ty jesteś, by SKWK miało Ci się tłumaczyć" . Nie buduje to wspólnoty....Nie tędy droga. Trybuny nie składają się z samych "kumatych". Więc jeśli wymagamy opłat od WSZYSTKICH, to szanujmy, tłumaczmy a nie obrażajmy. Jeśli nie szanuje się "pikników", takich, jakimi są, zbierzmy po 10 zł od łebka od biletu, ale w węższym gronie. Ja dam jako pierwszy.
Odpowiedz cytując