JEDREK76 napisał(a):

Może byś się zdecydował wreszcie czy na Krymie są wojska rosyjskie (wówczas nie są to już "wewnętrzne sprawy Ukrainy"), czy też "samoobrona Krymu"
Historia już pamięta takich pożytecznych idiotów, jak Chamberlain i Deladier. Niestety wyznawali poglądy podobne do Twoich starając się "nie destabilizować sytuacji w regionie". Równie jak Ty byli pewni siebie, szczególnie Chamberlain wracający z Monachium.
|
A czy ja neguje obecnosc czerwonoarmistow na Krymie? Wewnetrzna sprawa bo Krym jest rosyjski i tyle. Tak samo jak nie uznaje za rozsadne (delikatnie mowiac) roszczen Ukrainy do Przemysla, tak samo twierdze, ze Ukraincom we lbie sie poprzewracalo skoro uzurpuja sobie prawo do Krymu.
Gwiaździsty napisał(a):

No i co z tego, ze oficjalnie potwierdzona, skoro on sam przyznał , ze przekazywał jej zasłyszane opowieści, czyli jedna baba drugiej babie. Z kolei Olga Bohomolec:
Nie przypuszczałem, ze można łykać takie banialuki. Chłopcy z dezinformacji muszą się przeciez wykazywać bo Putin zesłałby ich do łagru.
|
Powiedz mi jedno: Przesluchales chociaz te rozmowy czy nie zadales sobie trudu? Bo w tej chwili to wyglada tak: jak w rozmowie prywatnej to wszystko potwierdzaja a jak wszystko wycieklo do wiadomosci publicznej to ida w zaparte. Szczegolnie Olga Bohomolec ktora byla glowna lekarka w szpitalu na majdanie nie miala dostepu do rannych i zabitych? Tak oczywiscie to wszystko trzyma sie kupy. Nie sadzisz ze to grubymi nicmi szyte? Chyba ze nagle doznales olsnienia i zaraz zaczniesz twierdzic ze i tefalen24 i szechterowka mowia sama prawde?
Co jak co ale my jako Polacy powinnismy w szczegolnosci byc wyczuleni na wojne propagandowa bo od kilkudziesieciu lat mamy ja na codzien u siebie.
A tu masz material BBC w ktorym na miejsce z ktorego oddawano strzaly wskazuje sie hotel "Ukraina" ktory byl pod kontrola majdanowcow:
http://www.youtube.com/watch?v=XBR4ugCWM78