sanderuss napisał(a):

No i co z tego, ze oficjalnie potwierdzona, skoro on sam przyznał , ze przekazywał jej zasłyszane opowieści, czyli jedna baba drugiej babie. Z kolei Olga Bohomolec:
Cytat:
Wiele z tych stwierdzeń okazało się nieprawdziwych, bo nowa koalicja wyjaśnia co się stało, a ukraińska prokuratura prowadzi śledztwo w tej sprawie. Rozmowy z ministrem Peatem nie przypomina sobie również profesor Olga Bohomolec.
– Przez cały czas starć w Kijowie nie miałam dostępu do zabitych milicjantów, dlatego nie mogłam komentować charakteru ich ran – mówi.
Sam Peat również dementował. – Powtarzałem tylko różne wersje wydarzeń w Kijowie – twierdzi. Rosyjska telewizja państwowa Russia Today opublikowała jednak tę rozmowę z podpisem: „Szef MSZ Estonii twierdzi, że opozycja wynajęła snajperów.”
|
Nie przypuszczałem, ze można łykać takie banialuki. Chłopcy z dezinformacji muszą się przeciez wykazywać bo Putin zesłałby ich do łagru.
Cytat:
|
Ale pytałem bardziej w takim sensie, że co Wy oczekujecie, że Putin da sobie w kaszę dmuchać bo? Chcieli rewolucji na Ukrainie, rozkręcili ją, chcieli zabrać Ukrainę Rosji to teraz mają krew na rękach 100 osób i liścia w pysk od Putina, ktory na razie robi co chce a ci tylko sobie szczekają. Tak wygląda ta sprawa obiektywnie.
|
Człowieku gadasz jak sowiecki kacap. Ukraina była własnpością Rosji ? To może jak Putin napadnie na Polske to uzyjesz tej samej argumentacji ? Kto Ci tak zlasował mózg, narodowcy ?