Wyświetl pojedynczy post
sanderuss
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2014, 17:24
haeno napisał(a):Wyświetl post
Liczyłem, że po moim poście wytłumaczysz czemu uważasz inne opcje za lepsze ( bo stosunek do 3. opcji znamy), ale w sumie nie zadałem tego pytania wprost, więc mój błąd. Chyba, że widzisz jeszcze jakąś inną, której nie wymieniłem.
To jest moja prywatna ocena. Takie mam zdanie. Nie wierze w czyste intencje ukraincow, bo:
-sponsorowanie coup d'etat przez amerykanow;
-niewyjasniona sprawa snajperow na majdanie (ponoc izraelscy zdaniem emj10);
-mitomania ukraincow;
-przewrot jako dodatek do rozgrywki miedzy USA a Rosja;
-pozwolenie na "tymczasowe rzady" ludzi afirmujacych upa co wrozy dalsze niepokoje spoleczne w regionie;

Zwroc tez uwage na to, ze w maju odbeda sie wybory do europarlamentu. Wytworzenie poczucia sztucznego zagrozenia bedzie owocowalo tym ze wiecej niezdecydowanych/podatnych na manipulacje ludzi bedzie glosowac na partie postulujace zaciesnienie wspolpracy. Byc moze ktos wpadl na pomysl zeby po ustawie 1066 dorzucic w Europie (lub poszczegolnych panstwach) cos na ksztalt Patriot Act (USA) czy Terrorism Act (UK). Widzisz, za duzo przypadkow jak dla mnie zeby nie czytac pomiedzy wierszami. I to jest moje zdanie. Taka mam opinie nt ostatnich wydarzen. Co wcale nie musi znaczyc ze jestem swiecie przekonany co do moich tez, ale na chwile obecna tak mi sie wydaje.
Odpowiedz cytując