Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2014, 14:15
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Dla ciebie prowokatorem jest każdy kto krytkuje skwk,czepiasz się ludzi którzy ośmielają się krytykować to stowarzyszenie.Czytaj moje posty ze zrozumieniem a następnie komentuj.Pisałem,że wiem jak były jakiś czas temu wydawane pieniądze w tym stowarzyszeniu bo należałem tam.Darowałem sobie pisania szczegółów bo nie posiadam żadnych dowodów z tamtych czasów,mam jednak nadzieję,że kiedyś ktoś napisze więcej w tym temacie.
Skoro jesteś tak blisko z skwk to napisz mi jaka jest gwarancja,że wyniki zbiórek meczowych podawane są zgodnie z tym co znajduje się w puszkach,nikogo nie oskarzam chcę zwyczajnie wiedzieć jak AKTUALNIE to wygląda ,kto AKTUALNIE liczy pieniądze? napisz może to zmieni moje zdanie o skwk.
Słuchaj kolego. Pisałem do ciebie wprost. Unikasz odpowiedzi, ale napiszę jeszcze raz: Wprowadźmy pewne zasady: To nie jest wislaportal i tu plusów do twoich komentów się nie daje:

Wysuwasz poważne oskarżenia nie mające żadnego odzwierciedlenia w dowodach podejrzewam że w faktach również.

Piszesz pod nickiem GrzegorzTS (dla mnie to oznacza: nikt, nobody, somebody) Twoja retoryka pokazuje zanadto, że raczej nie jesteś osobą, która chce problem rozwiązać, tylko wręcz przeciwnie: bić pianę, podburzać i nastawiać się antagonizmami itd. Śmiem więc twierdzić, że słowa kolegi o twoim prowokatorstwie są tutaj odpowiednie.

Po za tym: Nikt cię nie zna, nikt nie wie kim jesteś, nikt nie wie czy byłeś w SKWK... Jesteś niezweryfikowany... sorry

Dlatego zastanawiam się o cel twoich pomówień. Co chcesz osiągnąć pisząc o czymś na co nie masz dowodów? Chcesz być wiarygodny, to pokaż dowód na te sprawy, które ci wyszczególniłem w poprzednim poście. Inaczej jest to propaganda na poziomie czosnkowym a ja myślałem, że standardy kibiców Wisły Kraków są na całkiem wyższym poziomie, od tych co czosnkiem śmierdzi.

Jeśli ich nie masz a coś ci się wydaje, to zapisz się do Zespołu Macierewicza. Razem wspólnie rozwiążecie problem spisku SKWK. Może jakiś zamach wywęszycie, kto wie.

Co do gwarancji, żeby ten argument rozwiać: Od jakiegoś czasu jeśli chodzi o zbiórki zmieniły się zasady ich przeprowadzania.
Każda zbiórka musi mieć pozwolenie w UM. I potem w UM jest ona rozliczana... A na stadionie jest monitoring: To powinno twoje wątpliwości rozwiać. Dziwi mnie ten postulat, bo po pierwsze, ktoś taki w temacie jak ty, powinien o tym wiedzieć a po drugie gołym okiem widać, na co te pieniądze idą. Widać to na mieście, widać to na stadionie i poza nim. A takie rzeczy tanie nie są a zbiórki okazałe również nie.

P.s Nikt ci nie każe do puszki dawać, nikt ci nie każe żyć takimi wartościami jak członkowie SKWK. Jesteś wolnym człowiekiem, robisz to co chcesz, ale szanujmy się. Nie pomawiajmy i nie szkalujmy, nie piszmy o ludziach, którzy wyciągnęli TS z gigantycznych długów że są bandytami, bo nikt im czynów zwanych jako bandyckie nie udowodnił. Wszędzie jakieś wątpliwości się rodzą, ale do jasnej cholery, wszystkiego nie przewidzisz, nie na wszystko mamy wpływ. Nie można żyć nienawiścią do ludzi którzy mają ten sam cel, tylko dlatego, że nie zawsze wyrażają to w najlepszy z możliwych sposobów.
Ostatnio edytowane przez palikot : 06.03.2014 o godz. 14:29.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując