Wyświetl pojedynczy post
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2014, 12:09
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Po części zgoda odnośnie kwestii rozliczeń, SKWK powinno się na to zgodzić. Pytanie czy Bednarz tego teraz nie wymyślił, aby mieć argument dla dziennikarzy już po fakcie. Uważaj z tym proponowanien 2-3 zł od biletu, bo tutaj sknerusy lub/ i kryptożydy chcą zabić za 1 zł od biletu ;-). Aha i jeśli ja jestem za 1 zł podobno socjalistą, to Ty za 2-3 zł, to musisz być KOMUNISTĄ (Sic!).
Żaden komunista. Nie chodzę na C bo za dla mnie liczy się mecz. Co nie znaczy że nie docenia tamtejszej roboty.Parę złotych w skali roku nikogo nie powinno boleć. W końcu szkolenia Mosadu odnośnie zarządzania swoimi pieniędzmi to chyba gdzie indziej.

Inna sprawa że nie dam ani złamanego grosza jesli będą lecieć race a ja będę musiał oglądać mecze w kapciach bo paru debili uważa że są ważni. Sami tam na c czy w skwk musicie sie dogadać, bo nie da sie jednocześnie cieszyć z akcji jak na derbach ( 25 tyś - solidny postument pod pomnik, i ryzyko pustego r22) i udawać że najważniejsze jest dobro Wisły. Zwłaszcza teraz jak wszystko co związane z kibicami jest na cenzurowanym.

domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Ale dlaczego do tej pory to SKWK bardziej broniło Bednarza, a tzw. piknikowo jechało po nim jak po burej suce, że to zdrajca, że nie ściąga gwiazd, że z Legii (przepraszam, wielu z Was kocha pisać 7egia) ?
Hipokryzja. Dopóki obiecywał kasę był ok. Teraz to wróg i niszczyciel klubu?

Bo 7egia to stara....

Temat kas i biletów mi nieznany więc nie wypowiadam się.
Odpowiedz cytując