Tarann napisał(a):

Nie wiem o co tyle hałasu z tą złotówką. Ja chętnie dopłaciłbym do biletu nawet 2 albo 3. Warunek jeden wszystkie kary obciążające klub przez komisje ligi czy uefa związane z zachowaniem kibiców płacone przez skwk z tej puli (zamrożonej w skali roku) to co zostanie niech idzie na pomniki, młodzież, itp. Jak będą niejasności to przecież są instytucje w tym kraju mogące prześwietlić finanse dużo poważniejszych organizacji niż skwk.
Co do Bednarza. Łapy precz. Głównie dzięki jego tępemu uporowi i konsekwencji w sprawach finansowych wychodzimy na prostą z widokami na spory sukces w lidze. Każdy kto teraz rzucałby klubowi kłody pod nogi w imie jakiś głupich fochów rodem z gimnazjum tam właśnie powinien wrócić. Parafrazując znane hasło:
"Bednarz możesz być nawet z 7egii jeśli budujesz Wielka Wisłę"
|
Po części zgoda odnośnie kwestii rozliczeń, SKWK powinno się na to zgodzić. Pytanie czy Bednarz tego teraz nie wymyślił, aby mieć argument dla dziennikarzy już po fakcie. Uważaj z tym proponowanien 2-3 zł od biletu, bo tutaj sknerusy lub/ i kryptożydy chcą zabić za 1 zł od biletu ;-). Aha i jeśli ja jestem za 1 zł podobno socjalistą, to Ty za 2-3 zł, to musisz być KOMUNISTĄ (Sic!).
Ale dlaczego do tej pory to SKWK bardziej broniło Bednarza, a tzw. piknikowo jechało po nim jak po burej suce, że to zdrajca, że nie ściąga gwiazd, że z Legii (przepraszam, wielu z Was kocha pisać 7egia) ?
Z wieloma tezami listów SKWK można się nie zgadzać. Jednak nad kilkoma sprawami trzeba się zastanowić. Oprócz 1 zł od biletu, to ważną kwestią jest także próba oddania marketingu i sprzedaży biletów zewnętrznej firmie

!!