Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2014, 11:16
Tarann napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem o co tyle hałasu z tą złotówką. Ja chętnie dopłaciłbym do biletu nawet 2 albo 3. Warunek jeden wszystkie kary obciążające klub przez komisje ligi czy uefa związane z zachowaniem kibiców płacone przez skwk z tej puli (zamrożonej w skali roku) to co zostanie niech idzie na pomniki, młodzież, itp. Jak będą niejasności to przecież są instytucje w tym kraju mogące prześwietlić finanse dużo poważniejszych organizacji niż skwk.

Co do Bednarza. Łapy precz. Głównie dzięki jego tępemu uporowi i konsekwencji w sprawach finansowych wychodzimy na prostą z widokami na spory sukces w lidze. Każdy kto teraz rzucałby klubowi kłody pod nogi w imie jakiś głupich fochów rodem z gimnazjum tam właśnie powinien wrócić. Parafrazując znane hasło:

"Bednarz możesz być nawet z 7egii jeśli budujesz Wielka Wisłę"
Po części zgoda odnośnie kwestii rozliczeń, SKWK powinno się na to zgodzić. Pytanie czy Bednarz tego teraz nie wymyślił, aby mieć argument dla dziennikarzy już po fakcie. Uważaj z tym proponowanien 2-3 zł od biletu, bo tutaj sknerusy lub/ i kryptożydy chcą zabić za 1 zł od biletu ;-). Aha i jeśli ja jestem za 1 zł podobno socjalistą, to Ty za 2-3 zł, to musisz być KOMUNISTĄ (Sic!).

Ale dlaczego do tej pory to SKWK bardziej broniło Bednarza, a tzw. piknikowo jechało po nim jak po burej suce, że to zdrajca, że nie ściąga gwiazd, że z Legii (przepraszam, wielu z Was kocha pisać 7egia) ?

Z wieloma tezami listów SKWK można się nie zgadzać. Jednak nad kilkoma sprawami trzeba się zastanowić. Oprócz 1 zł od biletu, to ważną kwestią jest także próba oddania marketingu i sprzedaży biletów zewnętrznej firmie !!
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 06.03.2014 o godz. 11:46.
Odpowiedz cytując