Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2014, 11:05
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Mówi to osoba dla której świat jest czarno-biały. Albo kochasz Wisłę, SKWK i musisz popierać akcję złotówka od biletu, a jak nie to żydek, czytelnik gw.

PS. Już Ci mówiłem, żebyś nie szczycił się tak prawicowymi ideałami, bo poza poglądam antyhomosie nie reprezentujesz w sobie nic prawicowego.
nie jest czarno biały. Nie powiedziałem też, że trzeba kochać SKWK, aby być kibicem Wisły. Twierdze, że sprzeciwianie się akcji 1 zł od biletu jest ze szkodą dla Wisły, a to już stawia pod znakiem zapytania to czy w RZECZYWISTOŚCI jest się jej kibicem.

Szkodzić Wiśle mogą różne środowiska, także te podające się tutaj za kibiców Wisły, gdyż nie jest to zbyt trudne na tym forum.

PS. Mylisz się. Nie jestem liberałem, co nie znaczy że nie jestem prawicowcem. Łatwo też wychodzi Ci sprowadzanie mnie do poglądów "antyhomosie", mimo że nidy na ten temat nawet nie rozmawialiśmy, jedynie po moim stwierdzeniu, że ja dziękuję za takich prawicowców jak w Wielkiej Brytanii, którzy legalizują adopcję dzieci.A Ty zakładasz, że moje poglądy prawicowe opierają się jedynie na kwestiach antyhomosie... takie typowe dla osoby, którą podobno nie jesteś.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 06.03.2014 o godz. 11:22.
Odpowiedz cytując