Krotochwila napisał(a):

|
Stary, rzucaj sobie ile chcesz. Ale zapłać za to rachunek jak dorosły (?) facet. A jak Cię na to nie stać, to nie traktuj swojego ukochanego (?) Klubu jak skarbonki tylko dlatego, że chcesz się rozerwać.
|
Czy ja rzucałem ? Nie, nie rzucałem. Więc taki tekst to sobie możesz mówić do syna, jak go kiedyś będziesz miał (?). Stwierdziłem fakt, że dla wielu osób takie atrakcje tylko wzmacniają widowisko i emocje. Nikomu nic nie robią, co najwyżej jest trochę dymu, na kilkanaście sekund przerwie się mecz, itp.
Słowem żenujący można za to opisać zachowanie typu: siedzenie na sektorach piknikowych (A i H) i rodzinnych podczach hymnu, nie znajomość tekstu naszego hymnu, itp.
Dla jednych to jest żenujące, dla innych co innego. I nie wiem czy wartości wyznawane przez Gówno Wybiórcze będą uniwersalnymi ? A w szczególności na tym forum, które mam nadzieję jest jeszcze forum kibicowskim.
Też podejrzewam, że tutaj i na wislaportal jest wielu żydów, którzy srają w gacie na myśl, że przeforsujemy 1 zł od biletu..., gdyż wtedy ich działalność zeszłaby już całkowicie do kanałów. Dlatego starają się to jak najbardziej obrzydzić i zniechęcić nasz klub do tej szczytnej akcji, która może zapewnić Wiśle w Krakowie przyszłość.
raindog napisał(a):

|
Panowie, nie dyskutujcie ze zwolennikami SKWK i dodatkowej złotówki od biletu, gdyż nie mamy pewności, że nie są idiotami - (IQ ok. 70-80), a w takim wypadku ma to sens, jak dyskusja ze stołkiem.
|
i Ty oczekujesz jakiegokolwiek szacunku ?
I jeszcze jedno, a co z tymi którzy są zwolennikami 1 zł od biletu, a niezbyt kochają wszystkich w SKWK ? Chyba, że to dla Twoich zwojów mózgowych za dużo i nie przyjmujesz takiej kompilacji...
raindog napisał(a):

|
BTW - ja się już tutaj nie wypowiadam.
|
po powyższym powinieneś sobie od nas odpocząć...
Tak całkowicie na marginesie, nie jest to dla Was dziwne, aby lewaki, liberałowie uczyły wielu z Was co to są wartości prawicowe ? Z takiej nauki może wyjść coś tak absurdalnego jak w Wielkiej Brytanii, gdzie konserwatywny ( ? ) rząd legalizuje adopcję dzieci (!) przez pary homoseksualne...