Wyświetl pojedynczy post
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2014, 22:09
GrzegorzTS napisał(a):Wyświetl post
Pisałem zaraz po pojawieniu się tego ich poronionego pomysłu ze złotówką od biletu,kto zagwarantuje,że kasa z tych pieniędzy nie pójdzie na cele kibolskie to wielce było oburzenie,że kasa w całości pójdzie na pomniki akcje marketingowe dzieciaki itp,a teraz już nawet samo skwk przyznaje,że część pieniędzy może pójść na oprawy itp .Zdecydowana większość ludzi na mecach Wisły nie chce być zmuszana do tego aby finansować im race z powodu których pózniej klub płaci kare i grozi zamnknięcie stadionu.
Kolejna kwestia to rozliczanie się z tych pieniędzy,przeciez oni teraz nie rozliczają się,że zbiórek meczowych,czy zbiorą 5.000 czy 20.000 to oni biedni są na minusie ewentualnie wychodzą na zero.Nikt poza garstką decyzyjnych z ich stowarzyszenia nie wie gdzie wydawane są te pieniądze,nawet na ich forum są przejawy oburzenia bo od dłuzszego czasu nie podają kosztorysu opraw.
Niech nikt nie da się wmanipulować w ich gierki z klubem,protesty itp.
m.in Urząd Skarbowy

czekamy na na ripostę do postów kolegi C. i mojego...

czekamy na argumenty, które potwierdzą tezę o nierozliczaniu się ze zbiórek, cytaty odnośnie notorycznego oburzania się kibiców ze strony SKWK oraz dowody na to że "rzekomi nieznajomi" korzystają ze zbiórek na oprawy.
Jeśli masz coś ciekawego, a zwłaszcza konkretnego, nam do zaprezentowania, to słuchamy: Prosimy konkrety suche twarde dane, liczby, cytaty, zdjęcia, itp. a nie fantazje wymyślone przez twoich kolegów z wislaportal
Oczernić to można każdego i jest to domena głównie przeciwników, którzy mają w tym swój interes. Chciałbym, aby żydowskie metody siania propagandy nie były tolerowane bez względu na wszystko. Rozmawiamy mając argumenty, a swoje przekonania, (bo ....a ja mam takie, to ....a wszyscy muszą mieć takie jak ja) to proszę zostawić dla siebie i w szczególności zarzuty o manipulowaniu.
Ostatnio edytowane przez palikot : 05.03.2014 o godz. 23:26.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując