|
Znajdz i wklej. To, ze ktos miedzy wierszami zapytal kulturalnie czy moga byc podane koszty to jeszcze nic zlego, tyle, ze Ty to tak napisales jakby sie ktos oburzal i problemy z tego powodu robil. Ultrasi nieraz maja taki zapierdziel ze wszystkim, ze po prostu nie ma na to czasu. Tygodniami przygotowywuja oprawe, nie spia po nocach, od samego rana w dniu meczu rozkladaja kartony itp i sa tak wyjebani, ze godzine pozniej stoja pod gniazdem i nie maja sily dopingowac. Robili rozliczenia wielu opraw, i wystarczy sobie je porownac z oprawami jakie dalej sa prezentowane, koszta przeciez sie duzo nie zmieniaja.
To nie jest moje forum, i nikt nie jest moim prezesem,ja nie jestem nawet zapisany do SKWK, tylko dlatego, ze korzystam z tych samych znizek majac karte TS Wisla. Z niektorymi jest ten problem, ze jak ktos ma podobne zdanie co SKWK to znaczy ze jest z SKWK.. ale wiem kto stoi na gorze SKWK (m.in. goscie, ktorzy za darmo remontowali m.in. hale Wisly (w sensie robily to ich prywatne firmy), czy dziewczyny, ktore nie opuscily meczu wyjazdowego od 15 lat. Teraz calkowicie oddali sie pomocy dla TS Wisla i dlug z kilkunastu milionow, potrafiono zmniejszych o 3 miliony w krotkim czasie! dzięki kibicom. W TS Wisla byl taki burdel ze stara restauracje U Wislakow prowadzila taka panienka co roz.......ila wnetrze i ukradla trofea Wisly itp uciekajac z Reymonta.. goscie brali gadzety na abonament, ktore potem sprzedawali, a dlug sie powiekszal, dopiero wjazd kibicow oczyscil klub z niepotrzebnego scierwa i klub coraz lepiej funkcjonuje.
I nikt nie zmusza do przekazywania zlotowki od biletu, kazdy bez zmuszania mogl zlozyc podpis pod petycją.. w JEDEN mecz zebrano 7 000 podpisow (!). I to jest glos tych 7000 kibicow. Choc gdyby nie przygranie w chuja klubu to tych podpisow byloby zdecydowanie wiecej. W zasadzie wystarczy, zeby C zlozylo podpis i jakos damy rade. Choc z innych sektorow w tym piknikowych tez skladano podpisy.
zarząd potrafi wyremontowac na blysk pomieszczenia dla vipow, serwujac im pojedyncza malze warta 500 zl, ale o budowie muzeum nie mysla, a przede wszystkim postawieniu pomnika dla Reymana. Pomnik dla niego to priorytet! Lezy jakis kamyk, ktory postawiono 40 lat temu.
Ostatnio edytowane przez c. : 05.03.2014 o godz. 18:52.
|