c. napisał(a):

Wiedzac kto wypowiada sie na tym forum i jaki planuje tam klimat twierdze, ze mocno naciagasz o jakims proszeniu, placzu.. tam byle kto z ulicy zarejestrowac sie nie moze, w wyniku czego na tym forum jest moze 1% pokemonow. 99% pozostalych popiera race, oprawy, zbiorki, zlotowke od biletu i nikt nie robi problemu z powodu takich pie.r.dol jak "ile kosztowaly linki do sektorowki".
Czemu na tutejszym forum juz nikt sie nie wypowiada, a dzial "Armia Bialej Gwiazdy" wisi pusty od wielu lat? bo wszyscy sa na forum SKWK.
I nie dziwota.. przeciez to co sie tutaj wyprawia i wypisuje przechodzi ludzkie pojecie. I stad powstalo alternatywne forum gdzie nikt nie wyzywa kibicow od bandytów, ktorzy chca wlasnymi rekoma postawic muzeum czy pomnik dla Reymana.
Biorac pod uwage fakt, ze prezesem SKWK jest ta sama osoba od blisko 8 lat, ktora jednoczesnie prowadzi duza firme i jest w zarzadzie TS Wisla gdzie pelni funkcje wiceprezesa ds. sportowych to twierdze, ze znow mocno naciagasz.. miales wtedy 18 lat i watpie bys znal jakies osoby co znaly osoby, ktore znaja osoby decyzyjne .. zreszta obserwujac twoje posty n/t SKWK widac ze nie jestes ogarniety, a jak nie wiesz kim jest GJ. z forum SKWK to tym bardziej mnie to utwierdza w tym przekonaniu.
W SKWK moze nalezec kazdy.. kazdy sie moze do SKWK zapisac wiec pisanie, ze nalezaly do SKWK i niby wszystko wiedzą znow jest naciagane.. bo w SKWK jest zarejestrowanych kilkanascie tysiecy kibiców, ale 98% nie uczestniczy w spotkaniach "decyzyjnych" itp.
|
Sprawdz sobie archiwum w temacie najbliższy mecz na waszym forum skwk i zapewniam Cię,że znajdziesz tam kilka wpisów osób które nie były zadowolone ,że nie ma podsumowania finansowego opraw.
Pisząc zmiana osób decyzyjnych w skwk nie miałem na myśli waszego prezesa bo on ma mały wpływ na pieniądze zbierane na meczach,a pieniędzmi dysponują równiez osoby które formalnie nie należą do skwk a mimo to mają wpływ na stowarzyszenie,myślę,że dobrze wiesz o kim piszę.I właśnie z powodu takich osób nie popieram zmuszania do przekazywania złotówki od biletu.