Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2014, 16:58
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
No to jest właśnie to twoje meinstreamowe myślenie. Ktoś sobie dał po mordzie a ten tu wyskakuje z Bogiem, patriotyzmem itd. Czyli jak ktoś ma poglądy prawicowe i wierzy w Boga to nie może się bić, bluźnić itd? hehehe Nieźle masz we łbie nasrane. Do tego wnazywanie ludzi małpami czy bydłem. I ty może masz się za tego lepszego, fajniejszego? No to po co ludzi wyzywasz od małp i bydła? A później jak Bauman na Uniwersyecie jest fetowany i ktoś go nazwie zbrodniarzem to protestujesz, że co, że jak to. To jest myśłenie takie jakie sobie życzy salon, kibol zły bo się bije z innym kibicem albo rozjebie jakies krzesełko a zbrodniarz, który gnębił bezpośrednio lub pośrednio Polaków, który ma krew na rękach spoko. Także .... z takimi mralizatorami i stróżami porządku jak ty.
Naprawdę, to choroba psychiczna...weź jakieś proszki. Najpierw eutanzja, aborcja, a teraz Bauman. Co dalej? Krym, Putin ? Nie mam pojęcia, co to ma do zachowań pewnego elementu na stadionie. Ja wyskakuje z Bogiem, patriotyzmem? Może się zaraz okaże, że to ja wniosłem taką oprawę na stadion Legii ;]. Chyba cała Polska widziała, kto sie kryje za tak pięknym hasłem i drwi z żołnierzy wyklętych, kiedy po 5 minutach bije innego człowieka i jednoczesnie prezentuje "wartości" zbrodniarzy z III Rzeszy(pewne dość popularne hasła o ciapatych, żydach i innych). Nie wiem, jaką religię wyznajesz i kto Cię ją uczył(z twojego języka wynika, że masz jakiś skrzywiony obraz, a twoim nauczycielem był ksiądz, który bardzo lubił dzieci...), ale ja jestem katolikiem, a to jest religia miłości, poszanowania drugiego człowieka i o jasno okreslonych zasadach moralnych. Wiem, że obrażam małpy, bo te nie rzucają sie na kogoś tylko dlatego, że tamten ma szalik innej drużyny. Na całym świecie ludzi agresywnych, nieprzystosowanych do życia w społeczeństwie sie izoluje. Człowiek o poglądach prawicowych dobrze zdaję sobie z tego sprawę i jest tego gorącym orędownikiem .

P.S - Nie wiem, jak można być za krzywdzeniem drugiego człowieka...psychopata, socjopata? Przykro mi.
Odpowiedz cytując