GrzegorzTS napisał(a):

|
Wielokrotnie na ich forum ludzie nie mogli doprosić się podsumowania kosztów oprawy,
|
Wiedzac kto wypowiada sie na tym forum i jaki planuje tam klimat twierdze, ze mocno naciagasz o jakims proszeniu, placzu.. tam byle kto z ulicy zarejestrowac sie nie moze, w wyniku czego na tym forum jest moze 1% pokemonow. 99% pozostalych popiera race, oprawy, zbiorki, zlotowke od biletu i nikt nie robi problemu z powodu takich pie.r.dol jak "ile kosztowaly linki do sektorowki".
Czemu na tutejszym forum juz nikt sie nie wypowiada, a dzial "Armia Bialej Gwiazdy" wisi pusty od wielu lat? bo wszyscy sa na forum SKWK.
I nie dziwota.. przeciez to co sie tutaj wyprawia i wypisuje przechodzi ludzkie pojecie. I stad powstalo alternatywne forum gdzie nikt nie wyzywa kibicow od bandytów, ktorzy chca wlasnymi rekoma postawic muzeum czy pomnik dla Reymana.
Cytat:
|
Wiem jak kiedyś wydawano tam kase bo właśnie z tych powodów zrezygnowałem z działań na ich rzecz i znam kilka osób które kiedyś nalezały tam ale odpuściły sobie po zmianie osób"decyzyjnych" w tym stowarzyszeniu.
|
Biorac pod uwage fakt, ze prezesem SKWK jest ta sama osoba od blisko 8 lat, ktora jednoczesnie prowadzi duza firme i jest w zarzadzie TS Wisla gdzie pelni funkcje wiceprezesa ds. sportowych to twierdze, ze znow mocno naciagasz.. miales wtedy 18 lat i watpie bys znal jakies osoby co znaly osoby, ktore znaja osoby decyzyjne .. zreszta obserwujac twoje posty n/t SKWK widac ze nie jestes ogarniety, a jak nie wiesz kim jest GJ. z forum SKWK to tym bardziej mnie to utwierdza w tym przekonaniu.
W SKWK moze nalezec kazdy.. kazdy sie moze do SKWK zapisac wiec pisanie, ze nalezaly do SKWK i niby wszystko wiedzą znow jest naciagane.. bo w SKWK jest zarejestrowanych kilkanascie tysiecy kibiców, ale 98% nie uczestniczy w spotkaniach "decyzyjnych" itp.