Wyświetl pojedynczy post
GrzegorzTS
Member

Od: 09.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2014, 16:02
c. napisał(a):Wyświetl post
W jeden mecz udało się zebrać ok 6 tyś. podpisów pod petycją złotówki od biletu więc i bez Twojej pomocy GrzegorzuTS sobie poradzimy, a z pomocą Wiślackiego Smoka: http://www.youtube.com/watch?v=mDsumEfxi2c

Priorytetowe działania w przypadku "złotówki od biletu":

PS.
Zbiórki na stadionie prowadzone przez kibiców są rozliczane z miastem. To tak jakby zbiórka na TS nie była rozliczana..
Wielokrotnie były podawane kosztorysy opraw (nawet koszt zakupu.. puszek farb).
Dobra oprawa to czasem koszt 15-20 tys. złotych. A można zrobić też za 7 tyś.
Nie wiem na jakie strony zaglądasz, ale widocznie nie na www.kibicewisly.pl stąd masz błahe pojęcie o wielu sprawach.
Wielokrotnie na ich forum ludzie nie mogli doprosić się podsumowania kosztów oprawy,sprawdz sobie archiwum i policz ile razy w ciągu ostatniego roku podali kosztorys opraw.
Masz wgląd do rozliczenia z miastem? jak nie masz to najpierw sobie sprawdz jak wygladają takie rozliczenia skwk a następnie podpieraj się tekstem jak skwk rozlicza się z miastem.Wiem jak kiedyś wydawano tam kase bo właśnie z tych powodów zrezygnowałem z działań na ich rzecz i znam kilka osób które kiedyś nalezały tam ale odpuściły sobie po zmianie osób"decyzyjnych" w tym stowarzyszeniu.
Odpowiedz cytując