Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2014, 15:09
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
pozostaniemy przy osobnych zdaniach. Mamy takie prawo. Dla mnie dobro Wisły Kraków jest nadrzędnym celem jeśli chodzi o inicjatywy kibicowskie. Ta jest jedną z najlepszych.

I nie porównuj już opłaty 1 zł/od bilety do tysięcy złotych odprowadzanych co miesiąc do ZUS`u.
Czyli do jakieś kwoty masz poglądy lewicowe, powyżej już prawicowe, tak?

Czy może jak zabierają komuś, żeby dać Tobie to lewactwo jest spoko. Ale jak zabierają Tobie, żeby dać innym to wtedy prawica i liberalizm, tak?

EDIT do poniżej: nie, podatki są elementem państwa, obowiązkiem obywatela wobec Państwa i starszych pokoleń. Płacę duże podatki, przyznam niezbyt chętnie, ale jednak ze zrozumieniem. Nie płaczę z tego powodu.
Czyli masz poglądy lewicowe. Oczywiście mowa tutaj o sferze ekonomicznej. Dla mnie koniec tematu bo teraz rozumiem skąd twoja żądza sięgania do kieszeni innych obywateli/kibiców.

I jeszcze jedno. Dlaczego mi mają dać ? Ja jestem jednym z kibiców, więc w sumie domagam się wprowadzenia opłaty na rzecz Wisły także ode mnie. To ja domagam się, aby ode mnie brali, a nie mi coś dawali. Nie będę uczestniczył w podziale tych pieniędzy, nie będę miał żadnych osobistych przywilejów z tego powodu.
Na poważnie to napisałeś? Naprawdę nie rozumiesz? Naprawdę muszę ci to wytłumaczyć?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 05.03.2014 o godz. 15:25.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując