Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2014, 15:07
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście, ze tak jest. Ja zawsze dorzucam się do oprawy (i to kwotą większa niż 1 zł), tyle, że do tej pory nikt mi nie kazał tego robić, a był to jedynie gest mojej dobrej woli. O tym mowa.

Jako osoba o poglądach prawicowych brzydzę się wszelkiego nakazami, a to byłby jeden z takich. Tyle.

EDIT: Przepraszam, ale pier**lisz jak politycy przed wprowadzeniem nowego podatku. Wtedy też padają słowa o wyższej sprawie, solidarności społecznej, obowiązkach każdego Polaka wobec roadków blablabla. Myślenie rodem z komuny.
pozostaniemy przy osobnych zdaniach. Mamy takie prawo. Dla mnie dobro Wisły Kraków jest nadrzędnym celem jeśli chodzi o inicjatywy kibicowskie. Ta jest jedną z najlepszych.

Jak kładę na szali:
- Muzeum Wisły Kraków
- Pomnik henryka Reymana
- grafy wewnątrz stadionu

A z drugiej strony:
- płacze i lamenty "kibiców Wisły Kraków", że nie mają wolności i są zmuszani do płacenia na TAKIE PRJEKTY.

To oczywistym jest, że projekty są najważniejsze, a płaczki popłaczą popłaczą, a i tak przyjdą na Derby lub/i na Legiunie...

I nie porównuj już opłaty 1 zł/od bilety do tysięcy złotych odprowadzanych co miesiąc do ZUS`u.

EDIT do poniżej: nie, podatki są elementem państwa, obowiązkiem obywatela wobec Państwa i starszych pokoleń. Płacę duże podatki, przyznam niezbyt chętnie, ale jednak ze zrozumieniem. Nie płaczę z tego powodu. I jeszcze jedno. Dlaczego mi mają dać ? Ja jestem jednym z kibiców, więc w sumie domagam się wprowadzenia opłaty na rzecz Wisły także ode mnie. To ja domagam się, aby ode mnie brali, a nie mi coś dawali. Nie będę uczestniczył w podziale tych pieniędzy, nie będę miał żadnych osobistych przywilejów z tego powodu.

mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Czyli masz poglądy lewicowe. Oczywiście mowa tutaj o sferze ekonomicznej.
Nie masz racji. Ale zostawmy to, ponieważ nie jest to temat dyskusji. My rozmawiamy o rozwoju i przyszłości Wisły Kraków.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 05.03.2014 o godz. 15:28.
Odpowiedz cytując