Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2014, 14:57
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
I ty mi domin_czyzyny potrafiłeś mi parę dni temu wyrzucić, że jest lewusem (homo sovietus) i z prawicowymi poglądami nie mam nic wspólnego, a sam od dłuższego czasu w tym temacie chcesz zmusić ludzi do oddawania złotówki z każdego biletu na szeroko rozumiane cele kibicowskie nieważne czy chcą tego czy nie. To niby ta skrajna prawica i wolność wyboru?

Dla mnie to typowa komuna jak taki ZUS. Też wmawiają ludziom, że to dla ich dobra.

No przecież to jakieś jaja.
dla dobra WISŁY KRAKÓW poświęcenie 1 zł od biletu nie jest niczym złym. To obowiązek każdego Wiślaka, który przychodzi na stadion na R22. Z tego obowiązku zwolniłbym jedynie kibiców gości. Jeśli nie będziesz chciał wspierać Wisły Kraków, to po prostu przestaniesz chodzić na mecze (jeśli w ogóle chodisz na nie). Tak jak pisałem, bycie Wiślakiem do czegoś zobowiązuje. Mamy swoje obowiązki, które musimy zacząć realizować.

Każdy przypadek należy traktować indywidualnie, o tym była rozmowa.

Demagogią jest porównywanie poświęcenie ok. 10 zł/rundę przez każdego kibica do opłat na ZUS, który "pobiera" z naszych zarobków około 45 %. Czyli to kasa liczona w tysiącach złotych miesięcznie.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 05.03.2014 o godz. 15:04.
Odpowiedz cytując