Ankieta z tematu obok:
Cytat:
Czy Jacek Bednarz to właściwa osoba, na właściwym stanowisku?
Tak 187 12,48%
Nie 700 46,73%
Ocenimy po okienku 281 18,76%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 1498.
|
Widzę że wam się chyba schizofrenii dostało
Teraz bednarz jest coool?
W całej tej sprawie chodzi o jedno... BEDNARZ KŁAMIE
BEDNARZ KŁAMIE w sprawie zamknięcia C, bednarz kłamie w sprawie 1 zł od biletu, Bednarz kłamie o kłopotach bogactwa za rok,(a minęło już półtora i dalej chujnia.)
raindog napisał(a):

Heheh, wiedziałem.
Styl publikacji na SKWK został napisany językiem Partii (bardziej współcześnie - Samoobrona). Po prostu te argumenty z dupy, krzyczą do czytelnika - "nie mówimy Wam wszystkiego; poszło o coś innego".
|
Ale to są żadne konkrety! Co to znaczy zakres odpowiedzialności SKWK na meczu? Że SKWK ma odpowiadać za źle napisane prawo jeśli ktoś sobie wykorzysta lukę prawną? Że ma odpowiadać za kogo i za co? Za prowokatorów? Za co jeszcze? To jest śmieszne!! No sorry kolejny argument, który go pogrąża. Teraz to już całkowicie...
Co ma w ogóle mecz i przestrzeganie przez kibiców regulaminu do projektów typu muzeum czy pomnik?
To są całkiem dwie inne sprawy, dla mnie zwykły szantaż w sensie "my wam damy, jak kibice na C przestaną stać na schodach".
Takie negocjacje to niech w dupę sobie wsadzi.
Kolejny argument, komu zależy bardziej na rozwoju Wisły. I ci co trzymają z gościem, który torpeduje te projekty zastanówcie się czy dobrze robicie...
tomek100 napisał(a):

Wyjaśniło się wreszcie:
Race na murawę zostały rzucone ponieważ klub nie zgodził się na łapówkę dla SKWK w postaci 1 PLN od biletu. Brak słów...
|
Szkoda, że nie jestem moderatorem, bo za takie coś to twoje IP dożywotnie byłoby na tym forum zablokowane prowokatorze...