Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2014, 20:26
raindog napisał(a):Wyświetl post
Oczywiście reprezentujesz zdanie tylko części kibiców. Ja osobiście wole, by jednak zamiast ludzi wysyłających pozdrowienia do więzienia, o tym co jest dla mnie najlepsze, decydowali prezesi. I uwierz, zbuntowane dzieciaki, których wiele na C, wcześniej czy później dojdą do takiego samego wniosku.
Pamiętasz ilu kibiców było na stadionie podczas niedawnego bojkotu z Górnikiem ? Jak sie okazało niemało wysłuchało wezwania do nieprzychodzenia na mecz. Raczej tych słuchających prezesa było bardzo mało. Zdecydowana większosc uznała, ze decyzje prezesa nie są dla nich najlepsze. I jeśli padnie decyzja bojkotu i niekupowania karnetów na nowy sezon to obraz stadionu bedzie zapewne taki sam jak w tamtym meczu. Przyjdzie garstka klientów.
Ja nie jestem zbuntowanym dzieciakiem i nie siedze na C, ale nie chcę żeby przybłędy, które przyszły za pieniądze do Wisły lekceważyły jej kibiców i decydowały sprzecznie z duchem i odczuciami większości kibiców (nie klientów).

Cytat:
Race na murawę zostały rzucone ponieważ klub nie zgodził się na łapówkę dla SKWK w postaci 1 PLN od biletu. Brak słów...
he, he, he kosmito, jesli wogóle widziałes w TV stadion Wisły i tobie podobni hasajacy po forum, kreujących sie na "kibiców" podejdźcie może na jakimś wyjeździe z takimi tematami. Tylko nie chodzi mi o wyjazd do Carefurra, Kauflandu czy Reala
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 04.03.2014 o godz. 20:31.
Odpowiedz cytując