Wyświetl pojedynczy post
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2014, 19:25
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Tylko, że w tym cały projekcie wszystko jest takie ogólne i nie sprecyzowane, za dużo tego. Gdybym mial lecieć do prezesa po kasę to wybrałbym jedną rzecz poczynił jakieś wstępne starania w tym kierunku, przedstawił wszystko kibicom jak na dłoni i dopiero na samym końcu chciał na to złotówkę od biletu. Jeśli nie był to projekt pisany przy piwie i w SKWK na wszystko mieli pomysły i wiedzieli co i jak chcą zrobić to wypada im pogratulować, należą im się słowa szacunku. Głupota prezesa, który by z tego nie skorzystał. Jeśli zaś to miało to wyglądać w ten sposób, że jak będzie hajs to dopiero zaczniemy myśleć to chyba kolejność nie do końca prawidłowa.

Przyznam, że jestem zażenowany tymi artykułami, szczególnie mi się nie podoba że gdzieś naciąga się argumenty związane z Sobolem za pewne po to aby łatwiej zyskać sobie zwolenników. Ten piłkarz na to nie zasłużył żeby być "używanym" w konfliktach o "złotówkę" czy coś jeszcze innego. Ja wiem, że w ten sposób łatwo wzbudzić emocje u kibiców ale to według mnie to nie najlepszy sposób na zbieranie głosów poparcia.

Ludzie potrafią "dać kasę" jak wiedzą na co i po co to robią, potrafią się z tym utożsamić chociażby tu przykład udanej zbiórki na oprawę dla Radka.
Mądrze piszesz.A każdy kto potrafi myśleć, a widzę że dyskusja jest więc sporo osób też posiada swój rozum i potrafi ogarnąć że tutaj nie chodzi o "złotówkę". Złotówka razy np. 25 000 to już trochę więcej złotówek...
Na Reymonta już chyba nigdy nie będzie tak samo.Dla pewnych osób teraz tylko interesy są ważne...
Odpowiedz cytując