Cytat:
|
I tu stop. Generalizujesz, widać nie masz styku z 'Januszami'
|
Gdzie ja tutaj generalizuje? Pisałem o ludziach, którym się nie podobają race i ich sposobie myślenia oraz o ludziach, którzy są zmanipulowani przekazem medialnym, a zmanipulowany jest każdy kto czerpie wiedzę jedynie z tv. Widzę po ludziach jak żyją tym co podsunie im telewizja, widzę jak to wszystko łykają, jak przeżywają te problemy, jak nienaiwdzą wszystkiego czego im każe nienawidzić telewizja a maja w dupie wszystko co ważniejsze ale skoro tego nie ma w tv to przecież temat nie istnieje. Także nie wiem gdzie ja tutaj generalizuje. Wszyscy, którzy oglądają TVN i czytają GW to chyba się zgadzają z większością treści zawartych w tych mediach (i mają właśnie takie podejście typu kara śmierci nie, no chyba, że na kibolach to z chęcią) bo wątpię żeby byli masochistami i tak na przekór czerpali wiedzę z mediów, z któymi się nie zgadzają.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.